in ,

Jurák Kata jelenti: Szegő Péter után a felesége is elkezdte gyalázni a magyarokat!

Tudták fokozni

Mielőtt eme bicskanyitogató Szegő Edit, azaz a vallásgyalázó Szegő Péter Népszavás feleségének rohadék aljasságait elolvassák, javasoljuk mindenkinek, látogasson el Szegő Edit Facebook oldalára, és mondja el neki véleményét! Imádjuk, amikor egy ateista, vallásgyalázó kioktat minket kereszténységből, ráadásul úgy, hogy tovább gyaláz minket!

Itt az ideje ostort fonni, ahogy Jézus tette!

 

 


Tudták fokozni: Szegő Péter felesége szerint a jobboldaliak horogkeresztények

 

Mint arról a PestiSrácok.hu elsőként beszámolt, egészen elképesztő megnyilvánulást tett az egyik balliberális újságíró, Szegő Péter, aki közösségi oldalán szólította fel Müller Cecíliát arra, hogy ne viseljen a nyakában keresztet, mert az zavarja őt. Most pedig felesége minősítette horogkereszténynek azokat, akik ezzel nem értenek egyet. Sőt, tovább is fokozza a férje által leírtakat: Müller Cecíliát “cilikeként” említi, aki a kereszt hordásával kirekeszti az ateistákat, muszlimokat. És ez még nem minden.

Cikkünk megjelenését követően több politikus is megszólalt, akik felháborodásuknak adtak hangot az újságíró bejegyzése miatt. Kocsis Máté és Hollik István mellett azonban a social media felületein is markáns véleményekkel lehetett találkozni, sőt, még egy mozgalom is indult: a felhasználók #nemveszemle hashtag jelöléssel töltik fel fotóikat magukról, kereszttel a nyakukban. Szegő Péter felesége azonban nem igazán érti a felhördülést, pénteken este nyilvános bejegyzést tett közzé, melyben – bár mentegeti férjét –, sikerült neki is vérig sérteni a hívő embereket. Szegő Edit ugyanis ebben nemes egyszerűséggel “horogkeresztényekként” említi azokat, akik felháborodásuknak adtak hangot Szegő Péter bejegyzése miatt, sőt, azt a konzekvenciát is levonja, hogy ők azok, akik a kereszténygyalázás irányába terelik az embereket. A logikai láncot némiképpen árnyalja az is, hogy miközben Jézus megváltásáról, valamint a megbocsátásról értekezik, lakájokként minősíti a jobboldali sajtót, így a mandiner.hu-t, valamint a 888.hu-t. Itt kissé fájdalmasan érint bennünket, hogy most kimaradtunk a sorból, de sebaj. Megértjük, hogy a PestiSrácok.hu által közvetített polgári, nemzeti értékrend olyan távol áll bizonyos emberektől, hogy még megnyitni sem képesek az oldalt.

Lassan írom, hogy az egybites hőbörgők is megértsék.(…)Uis. mikor Nemzet Cilikéje kiáll kereszttel a nyakában állami üzenetet átadni, akkor ezzel kirekeszti azokat a keresztényeket, akik nem hordanának sosem keresztet, de kirekeszti az ateistákat, a – most a nagymagyarországosoknak mumusszó következik: – a zsidókat, a muszlimokat, a krisnásokat stb. UIs Mo-on nem csak hívő keresztények élnek.
Cilikét uis nem csak a keresztények adóiból fizetik.
Ahogy mr. Mackey a South Parkban mondja: Ééértem?
A Szegő házaspár megnyilvánulása pedig már az a pont, amit inkább nem is minősítenénk, a kereszténygyűlöletet viszont határozottan visszautasítjuk, csakúgy, mint a horogkeresztény jelzőt azokra a hívőkre, akik nemet mondanak arra, hogy csak azért ne hordjanak keresztet, mert a liberális gittegylet néhány tagját ez zavarja. Nem árt tudni, hogy egy több mint ezeréves nemzet tagjai vagyunk, a társadalom többsége pedig kereszténynek vallja magát. Még akkor is, ha ezt az itt élő kisebbség nem hajlandó elfogadni.
(Jurák Kata, pestisracok.hu)
Oszd meg a barátaiddal is!

 

Vége! Szétszakadt az ellenzéki moslék Egerben!

Bezzeg Czeglédy szabadlábon van – Kilencedik hónapja tartják letartóztatásban Szöőr Annát, a Civil Jogász Bizottság volt tagját