in ,

Jurák Kata jelenti: Cseh Katalin a magzati élet kioltásában élenjáró amerikai szervezetnek tarhál

Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője születésnapja alkalmából az amerikai Planned Parenthood-nak gyűjt adományt a facebookon

Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti képviselője születésnapja alkalmából az amerikai Planned Parenthood-nak gyűjt adományt a facebookon. Ez az a szervezet, amely az USA-ban gyakorlatilag blokkolja az abortuszokat korlátozó jogszabályokat és tesz meg mindent annak érdekében, hogy minél több magzatot abortáljanak.

A Planned Parenthood egyébként fittyet hány a törvényességi keretekre és a jogszabályokra: idén januárban például annak ellenére épített abortuszklinikát Alabamában, hogy azt az ottani törvények tiltják. Úgy tűnik, Cseh Katalin elhivatott a magzati élet elvételében, ha a saját születésnapján is azért tarhál a közösségi oldalán, hogy minél több pénzből tudjon egy ilyen szervezet tevékenykedni. 

 

Cseh Katalin nevét nem csupán azért ismerte meg az ország, mert ő lett a Momentum EP-képviselője, hanem mert nyilvánosságra került egy hangfelvétel, ahol Papp Réka Kingával együtt azon a hasonlaton nevetgélnek, mely szerint az abortusz olyan, mint egy botmixer. Az orvosi egyetemet végzett (nőgyógyász!) Cseh Katalin megnyilvánulása olyannyira megbotránkoztatta a közvéleményt, hogy a Citizengo oldalon tízezernél több aláírás gyűlt össze néhány nap alatt, melyben bocsánatkérésre szólították fel a Momentum képviselőjét.

Cseh Katalin azonban a Planned Parenthood stílusában reagálta le a magyarok felháborodását: nem foglalkozott vele.

Az említett szervezetet egyébként Margaret Sanger – egy eugenetikus – alapította, aki lelkesen hirdette azt, hogy meg kell szabadulni minden olyan emberi lénytől, aki mentálisan vagy fizikailag sérült, de nem csak tőlük, hanem ezek utódaitól is. A deviáns megjelenés alatt egyébként a színesbőrű lakosságot is értette Amerika leghíresebb eugenetikus géniusza, aki nem átalott azzal is hivalkodni, hogy a Ku Klux Klán női tagozatának tartott előadást – vagy valami hasonlót – még 1926-ban.

Margaret Sanger egyik hitvallása pedig az volt, hogy

a világban a legnagyobb bűn, hogy gyerekeket szülnek benne.

Cseh Katalin pedig ezt a szellemiséget tartja olyan fontosnak, hogy a saját születésnapján nekik gyűjtsön adományt, bár nem gondolnánk, hogy erre a Planned Parenthoodnak igazán nagy szüksége lenne.


Annak a szervezetnek gyűjt, melynek alapítója szerint “a világban a legnagyobb bűn, hogy gyerekeket szülnek benne.”

A magyarul Tervezett Szülőségnek fordítható elnevezéssel megáldott szervezet az Egyesült Államok legkiterjedtebb abortuszklinika-hálózata, 2010–13 között összesen 18,4 millió dollárt kapott a Soros György elnökölte Open Society Institute-tól, amivel a Soros-alapítvány a szervezet harmadik legbőkezűbb adományozójának bizonyult. Az adományt kifejezetten az USA déli és délkeleti régióira fókuszálva juttatták Sorosék, vagyis a bevándorlás által leginkább érintett térségekről van szó.

Nem mellesleg, a Planned Parenthood volt az egyik leghangosabb tiltakozó, amikor Trump elnök bejelentette, hogy el akarja zárni az állami pénzcsapot a magzatgyilkosságokat lehetővé tévő klinikák elől. (Planned Parenthood`s Biggest Donors Gave $374 Million in Four Years,newsbusters.org, 2015. július 31.)

Három évvel ezelőtt, 2016-ban pedig 1, 5 millió dollárt adományozott azért a szervezetnek, hogy az abortált magzatok testrészeit eladjákbiotechnológiai kutatásokra. Nos, a Soros által bőkezűen tuningolt Planned Parenthoodnak valószínűleg nincs szüksége Cseh Katka tarhálására, bár a momentumos képviselőnő valószínűleg nem is ezért teszi, hanem meggyőződésből. 

Cseh Katalinnak szívügye a magzati élet kioltása, vagy ahogyan ő nevezi: “a nők egészsége”

Ismert, az abortuszpártiak lobbizása eredményeként január 23-ától New York-ban a születésig legális a magzat életének elvétele. 

PestiSrácok.hu, fotó:MTI

(Jurák Kata, pestisracok.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Nem stadion – Épülhet Kecskemétig az M8-as

Nem stadion – Indulhat a veszprémi völgyhíd tervezése