in ,

Jurák Kata jelenti: a Népszava nem bír magával, ismét Müller Cecíliát gyalázza + Mindenszo.hu felszólítás

Ezennel felszólítjuk a MÚOSZ elnökét!

A mindenszo.hu csapata ezennel felszólítja a MÚOSZ elnökét, hogy vállalhatatlan, elfogadhatatlan, minősíthetetlen írása miatt azonnal távozzon posztjáról!

  

Úgy tűnik, a Népszavának valamiért az a téveszméje, hogy az országos tisztifőorvos asszony közellenség, akit támadni kell. A lap most megjelent írásában ismét Müller Cecíliát állították célkeresztbe; a szerző – aki a Magyar Újságírók Országos Egyesületének elnöke – a doktornőt „a magyar nemzet Cecíliájaként” említi, aki „a maga ártatlanul nagymamás, unokázóscsaló-csalogató modorában” hívja fel a figyelmet arra, milyen közegészségügyi kockázattal jár a migráció. Hargitai Miklós szakmaiságát jól mutatja, hogy a hírrel kapcsolatban nem felejti el kifigurázni a tisztifőorvos asszony keresztény mivoltát sem; a Népszavában megjelent cikkben arról is szót ejt, hogy „a hegyi beszéd tanítása szerint a lelki szegényeknél talán csak a sajtkészítők boldogabbak” – bár itt halkan megjegyeznénk, hogy ez igencsak egyedi értelmezése annak, ami a Bibliában szerepel.

Ismét Müller Cecíliát gyalázza a Népszava: a balliberális lapban Hargitai Miklós, a MÚOSZ elnöke tollából született egy újabb „remek” írás, ami kiválóan tükrözi az ellenzékiek mentális állapotát. A szerző szerint más országokban  egyáltalán „nem alap”, hogy büszkék a helyi járványügy vezetőjére, így érthetetlen számára, hogy a magyarok miért mondanak köszönetet Müller Cecília munkájáért. Hargitainak nyilván nem tűnt fel, hogy a Covid-19 elleni harcban hazánk kiemelkedő eredményt produkált, míg ezt a környező országok többsége, így például „Bezzegrománia” nem mondhatja el magáról. A Népszava – ami egyébként is csúcsra járatja magát, ha keresztényeket kell gyalázni – cikkében ezután arról olvashatunk, hogy a tisztifőorvos keresztény, így nyilván ezért „ilyen végtelenül engedelmes közreműködője a kormány gyűlöletkommunikációjának”. Hargitai kiemeli:

Jó, a kereszténység előírja és díjazza az engedelmességet; maga Jézus hívta föl rá a figyelmet, hogy „adjátok meg a császárnak, ami a császáré”, a hegyi beszéd tanítása szerint pedig a lelki szegényeknél talán csak a sajtkészítők boldogabbak, de akkor is: amit ezen a téren a magyar nemzet Cecíliája a maga ártatlanul nagymamás, unokázóscsaló-csalogató modorában előadott, azt még nemzedékek múlva is tanítani fogják a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen.

Hozzáteszi: szerinte a járvány kirobbanásakor Orbán Viktor magához hívatta a doktornőt, majd kiadta neki az ukázt, mit is kell tennie. A keresztény alázattal megáldott Müller Cecília pedig nyilván „párás szemüveggel megköszönte a bizalmat”. A fantazmagória után kijelenti, hogy

Müller doktornő, miközben a Szent Imre kórházban haldoklott, majd meg is halt az első, 100 százalékig magyar származású hazai koronavírusos beteg, együtt vicsorgott – természetesen csak átvitt értelemben – azokra a vírusimportőrnek kikiáltott iráni diákokra, akiknek a felhasználásával a kormányzat olyan briliáns módon tudta összekötni a néhány százmilliárd forintból fölépített idegenellenes narratívát az akkor még ismeretlen vírussal szembeni félelemmel.

Hargitai ezután kifejti: az, hogy a tisztifőorvos felhívta a figyelmet arra, hogy Szerbia felől újabb menekülthullám érkezik és ez komoly egészségügyi kockázattal jár, egészen abszurd – legalábbis az ő olvasatában.

A tiszti főorvos asszony továbbra is ott küzd, ahol a legnagyobb szükség van rá: most a szerb határon akadályozza meg puszta kézzel, hogy azok a migránsok, akik az Adria partjáról egy alagúton keresztül jutottak el a magyar határhoz, vállukon egy ostromlétrával – másképp nem történhetett, hiszen Szerbiában Orbán Viktor jó barátja és szövetségese a kormányfő, akit épp azért támogattunk, mert nem enged mindenféle gyülevész népséget átvonulni az országon –, nehogy a nyakunkra hozzák a második hullámot.

Hozzáteszi:

Ilyen körülmények között nem csoda, ha a biztonság szigeteként emelkedünk ki a kórok és nyavalyák regionális tengeréből. Köszönjük, Orbán Viktor, köszönjük, doktor Müller Cecília!

Ezzel viszont mi is egyetértünk: köszönjük a járvány elleni küzdelemben végzett fáradhatatlan munkát a miniszterelnöknek és a tisztifőorvos asszonynak is. 

A Népszava hű csatlósaként a héten a Soros-blogként emlegetett 444.hu is pellengérre állította a szakembert. A minősíthetetlen stílust ezúttal sem nélkülöző portál egyik „újságírója”, Bede Márton sem igazán tudta értelmezni, miért is tartott sajtótájékoztatót az országos tisztifőorvos a határon.

Remélem, senkit nem lep meg, hogy a nyunyókás nagymutter valójában a szó legszorosabb értelmében fasiszta

– kommentelte a 444.hu Bede Márton nevű újságírója az országos tisztifőorvos azon kijelentését, hogy az illegális határátlépők potenciális fertőzésveszélyt hordoznak, hiszen nem esnek át orvosi vizsgálaton.

 

 

(Jurák Kata, pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Elkezdődött: lerombolták a Török-Magyar Testvériség terének szobrát Egerben – FOTÓK

Hivatalos: a Balaton Európa legbiztonságosabb tava