in ,

Jurák Kata – GYEREKVÁLLALÁSRÓL POSZTOLTAM, KITILTOTT A FACEBOOK

Döbbenet

Úgy tűnik, nem vagyok kellőképpen érzékenyítve, mert olyan szemtelen voltam, hogy megosztottam Budaházy Edda videóját arról, hogy miért is fontos a gyerekvállalás. Meg is kaptam a „büntit”: végleg letiltotta a fiókomat a Facebook, természetesen minden előzetes figyelmeztetés nélkül.

A hatásvadászatban egyébként jelesre vizsgázott algoritmusok és a köztem levő kapcsolat a választások előtti kampányhajrában romlott meg, akkor a polgári értékrend melletti kiállásom nem tetszett a Facebook láthatatlan revizorainak.

Az sem vigasztalt, hogy rajtam kívül a jobboldali publicisták és felhasználók is tömegesen véreztek el a virtuális térben, persze nem cenzúráznak Zuckerbergék, dehogy.

A Fidesz győzelmét követően drasztikusan visszaesett a jobboldaliakra mért bünti-dömping, de nagyon figyeltünk, hogy a „migráns” szót még véletlenül se írjuk le, mert arra az algoritmusoknak álcázott revizorok különösen érzékenyek. Most viszont már a gyermekvállalásról posztolni sem trendi, tudom, én hibáztam: nem vagyok éppen genderpárti és szeretem a család fogalmát férfi és nő egységére értelmezni, szeretem a hazámat és hiszek Istenben.

Még akkor is, ha ezt a „Facebook algoritmusok” gyűlöletkeltő tartalomként értelmezik.
(Jurák Kata, magyaridok.hu)

 

Küzdjük együtt a liberál-náci médiadiktatúra ellen! Oszd meg ezt a cikket!

HOPPÁ! – Eljárás indul a Magyarországra engedély nélkül érkező kisgépek pilótái ellen

Soros úgy oldaná meg a migrációs válságot, hogy még több migránst engedne be, ráadásul az EU-s adófizetők pénzén