in ,

Jurák Kata: Az megvan, hogy az LMP mindent meg tudna oldani egyetlen tolvonással?

Szél Bernadett az ATV-ben osztotta meg országmegváltó elképzeléseit arról, hogyan is lehetne működőképessé tenni az országot.

Szél Bernadett az ATV-ben osztotta meg országmegváltó elképzeléseit arról, hogyan is lehetne működőképessé tenni az országot.

Nézzük a magvas gondolatokat:

A Ron Werber-i boszorkánykonyha kifőzte: négyezer milliárdot költene az oktatásra az LMP, a pénzt progresszív adórendszerrel teremtené elő a párt, emellett háromszoros béremelésről, az egészségügy és az oktatás rendbetételéről, valamint a korrupció felszámolásáról is beszélt Szél Bernadett.

Az LMP miniszterelnök-jelöltje mindemellett biztos abban, hogy ők bizony egyetlen tollvonással rendbe tudnák tenni az egyébként korrupciótól szennyezett országot, a tanárok fizetését pedig háromszorosára emelve és őket lakáshoz juttatva máris megoldódna az oktatásügy problémája is. Az LMP üdvöskéje amellett, hogy megpróbálta megmagyarázni, miért álltak ki a Jobbik mellett, még a statisztikai adatokra fittyet hányt, amikor kijelentette azt is, hogy a magyar dolgozók 80 százaléka átlagbér alatti keresettel rendelkezik, de mindenki megnyugodhat, mert természetesen ezt is megoldják majd.

Mindez roppant megnyugtató, végre egyenesbe kerül az ország, jön az LMP, és Szél Bernadettel, Ron Werberrel együtt mindent megoldanak.

Csak éppen arról nem beszélt a tisztelt miniszterelnök-jelölt asszony, hogy ugyan miképpen tudna kormányozni egy egész országot egy olyan párt, amelyik hangzatos ígéretei, és hírhedt kampánytanácsadója mellett sem képes tíz százalékot sem elérni a közvélemény-kutatások egybehangzó állítása szerint?

Szél Bernadett nem felejtette el azt sem kiemelni: Magyarország jövője a hálózatos működésben rejlik. Arról azonban nem beszélt, hogy vajon milyen hálózatra gondolt pontosan, bár sejthető, hogy nem a multi level marketingre célzott. Valószínű inkább olyan hálózatra gondolhatott, – és erről a kapcsolatról már született tényfeltáró írás is – amelyiket egy magyar származású, de már Amerikában élő spekuláns irányít…
(Jurák Kata, magyaridok.hu)

Bayer Zsolt Szél Bernikéről – ALKALMI LEVÉL

HOPPÁ! – A lengyelek kiléphetnek az EU-ból: megtört a bizalom Kelet és Nyugat közt