in

JÖNNEK! – Újabb embercsempészbandát fogtak a rendőrök

Elfogtak egy szerb embercsempészt a rendőrök péntek este, továbbá három helyszínen összesen 22 illegális bevándorlót tartóztattak fel.

Elfogtak egy szerb embercsempészt a rendőrök péntek este, továbbá három helyszínen összesen 22 illegális bevándorlót tartóztattak fel.

Békés megyében egy szerb férfit fogtak el, aki embercsempészéssel gyanúsítható. Autójának négy utasa közül egy férfi afgán, három pedig török állampolgárnak vallotta magát.

Személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon, nem tudják hitelt érdemlően igazolni, ezért a sofőrrel együtt előállították őket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre.

Fotó: MTI Fotóbank

A Bács-Kiskun megyei rendőrök két csoportban 17 külföldit tartóztattak fel Gara közigazgatási területén. A férfiak pakisztáni állampolgárnak vallották magukat. Magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően ők sem tudták igazolni, ezért visszakísérik őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Csongrád megyében, Röszkénél egy nigériai férfit tartóztattak fel, őt is visszakísérik a határzárhoz.

(Oláh Gellért, 888.hu)

Oláh Gellért

STABIL AGYHALÁL – Jajjj de jó! Alig vártuk! – AZ EP zöld képviselője felpörgetné a migránsszétosztást

Rendkívüli adás! – Az Echo Tv bejutott a Európai Parlamentbe, és végigkérdezte a Soros-csicskákat – Tanulságos és megdöbbentő képsorok