in ,

Jobboldali fiatalok! Ne várjatok a Fidelitasra! Azok nem csinálnak semmit! Szerveződjetek!

Itt vannak a lehetőségek

Plakáterdő rondítja el Budapestet. A hazug, neomarxista, propagandista szélsőséges baloldali városvezetés aljas plakátokkal lepte el a fővárost, miközben az utcán hisztériázik és akciózik a Momentum is. Ellenreakció semmi! Sem a Fidesztől, sem a Fidelitastól! Lássuk be, Illés Boglárka rossz választás volt! A Fidelitas továbbra sem csinál semmit!

Nem lehet tovább várni! Jobboldali családokban a fiatal gyerekek már szinte MIND Momentumosok, még akkor is, ha egy erős, jobboldali, nemzeti érzelmű családról van szó! Ez általános jelenség! Tisztelet a kivételnek, de a tendenciák nagyon rosszak!

A Fidelitas, a Fidesz ifjúsági szervezete SEMMIT sem csinál, miközben az ellenzék az aljas kampányával lassan kiénekli a sajtot a szánkból! A nemzeti oldal még mindig nem érti, hogy Magyarország sorsa a tét.

Kedves normális, jobboldali fiatalok! Szervezzétek meg magatokat, találjátok meg egymást, keressétek egymást, a közösségi média világában ez már nem nehéz, tegyetek a hazátokért, mi biztosan támogatni fogunk titeket a nyilvánosság erejével!

Mozdulj nemzeti oldal, mozduljatok fiatalok!

 

 

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

 

 

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

-20 fok van! Orbán a hibás! Váltsuk le 22′-ben! Kedves Z generáció, figyelem!

Ez durva! A válságban Gyurcsányék elvették a 13. havi nyugdíjat, Orbánék egy másik válságban visszaadták