in ,

Je suis pestisracok.hu – Kiállás a Pesti Tv és a pestisracok.hu oldal mellett!

Je suis pestisracok.hu

Amíg minden a terv szerint halad, szép és élvezetes hegymászásban van részünk. A kaland igazából akkor kezdődik, amikor váratlanul borul a terv. Elég egy pici, zuhanó kő útját keresztezni, az időjárás sem mindig kedvezhet nekünk, és a terep hirtelen ellenségessé válik. Küzdelmünk egy csapásra élet-halál harccá alakul, és vágyakozva tekintünk le a völgyre, ahol ki lehetne ülni a “kispadra”, fel lehetne adni. Lehet, hogy a hegymászás tanít meg arra, hogy nem adhatjuk fel?

Erőss Zsolt

 

Kedves Huth Gergely!

 

Nagyon sajnáljuk, ami történt, értetlenül állunk a dolgok előtt. A hátteret, a miérteket nem tudjuk, nem értjük, és nem is érdekel minket, mert minket egy dolog érdekel csupán: maradjon meg a Pesti Tv és a pestisracok.hu is! Ez az egy érdekel! Mindkettő név már fogalom! A pestisracok.hu-t százezrek fejből tudják, és mindenféle reklám nélkül is bepötyögik a böngészőbe, ahogy mi is tesszük nap, mint, nap, ahogy mi is szemlézünk titeket, nap, mint nap, ahogy ti is segítetek nekünk, ha mi vagyunk bajban.

Nem tudjuk mit tudunk segíteni, de felajánljuk tudásunkat, ötleteinket, kapcsolatainkat, itt vagyunk, és ha tudunk, segítünk!

 

NEM SZŰNHETTEK MEG! 

 

Je suis pestisracok.hu!

 

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Megjött a szürke pulcsis Kéri László elvti is: Orbán Viktor egy igazi kaméleon

Na, ezen hangosan felröhögtünk – Jakab Péter: Ti vagytok a Jobbik gerince, és a nemzet gerincessége