in ,

Jászberény nyugodtan kirakhatja a horogkeresztet a város határába – Videó

Na de ki is ez a náci gyerek?

Nyert a náci Budai Jászberényben! Gratulálunk az agyhalott jászberényieknek is!

Na de kis ez ez a Budai gyerek?

Így ír róla a Hír Tv.

 

Budai korábban Hitler- és Szálasi-idézeteket posztolt

Az ellenzéki összefogás jászberényi Jobbikos polgármesterjelöltje szerint 2019-ben nem kell azzal foglalkozni, hogy néhány évvel ezelőtt Hitlertől és Szálasitól származó idézeteket osztott meg közösségi oldalán. Jászberényben jogsértések miatt mind a 21 szavazókörben megismétlik a polgármester-választást. A térség országgyűlési képviselője szerint a vasárnapi választás egyik tétje Jászberény önállósága.

A Facebookon buzdította a jászberényieket Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője arra, hogy hova ikszeljenek a most vasárnapi választáson.

A városban ugyanis jogsértések miatt mind a 21 szavazókörben megismétlik a polgármester-választást.

De nem csak Dobrev Klára kampányol Budai Lóránt mellett. Fekete-Győr András és Gyöngyösi Márton látható, ugyanis szombatra utcafórumot hirdettek.

A meghirdetett utcafórumon az ellenzéki összefogás ellen tüntetők is megjelentek és kifejtették véleményüket. A Momentum elnöke viszont nem jelent meg a rendezvényen.

Fekete-Győr András egyébként korábban elnézést kért, amiért az antiszemita megnyilvánulásairól ismert jobbikos Kulcsár Gergely jelölését támogatták Debrecenben. Azonban most Jászberényben egy olyan jelölt mögé álltak, aki korábban a kitörés napját ünnepelte, valamint Hitler és Szálasi idézeteket osztott meg közösségi oldalán.

Az ellenzéki összefogás jászberényi Jobbikos polgármesterjelöltje szerint 2019-ben ezzel nem kell foglalkozni.

“Azt gondolom, hogy nekem ezzel 2019-ben nincs mit kezdenem. Várom a további kérdéseket.”

– mondta Budai Lóránt, Jászberény ellenzéki polgármesterjelöltje.

A térség országgyűlési képviselője szerint a vasárnapi választás egyik tétje Jászberény önállósága.

„A mostani esemény ami itt Jászberényben zajlik, hogy egyik nap a Márkizaj Péter másik nap a Fekete Győr András a Gyurcsányné üzen videóüzenetben, Karácsony Gergely üzen videóüzenetben ez a jászbernyieket bosszantja degradálja mintha mi nem tudnánk önállóan dönteni.”

– tette hozzá Pócs János, a Fidesz országgyűlési képviselője.

Szabó Tamás a Fidesz KDNP jelöltje, aki 2010 óta vezeti a Jász-Nagykun-Szolnok megyei települést arról beszélt, hogy lejárató akciókkal fűszerezett kampányt folytat az ellenzék Jászberényben.

„A hatalomért a pénzért és nyilván még a bosszú reményért is megtervezett, megszervezett rendszer, és hát őt tolta a tetejére a rendszernek a csúcsára, és hát most próbálkoznak mindenféle kompetencia nélkül tehát abszolút inkompetens hozzá nemértő módon.”

– mondta Szabó Tamás, a Fidesz jászberényi polgármesterjelöltje.

Jászberényben mintegy 21 500 ember szerepel a választói névjegyzékben, ők a legutóbbi választáson is induló mind a négy jelölt közül dönthetik el, hogy kire voksolnak vasárnap.

(hirtv.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Bréking! Komlón győzött a Fidesz! Jászberényben egy nácit szavaztak meg a lakosok: nagy szégyen

Pulai azt hazudta, hogy nem lehet Magyarországon sms-ben parkolni! Bezzeg Szerbiában! – Videó