in ,

Jajajajajajajajajaj! Engem is megfigyeltek, de durván!

Nagyon súlyos eset!

Nagyon súlyos eset történt! Meg lettünk figyelve! Orvul, lesből, kegyetlenül! Rögtön eszünkbe jutott a Pegasus. Én mondom, meg vagyunk figyelve, durván!

Reggel pl. amikor kimentem a kertbe, megittam a kávémat, láttam, hogy a postás bringázás közben máshogy néz rám. Sőt, ez egy másik postás volt! És rám nézett! Értik? Rám nézett! Meg vagyunk figyelve! Azonnal megy a feljelentés.

És akkor történt a döbbenetes esemény: jöttek a kukások! A kukás autó a szokásosnál sokkal lassabban ment, különösen a házunk előtt lassított le, mintha figyelne minket. Épp ültem a teraszon, mikor jöttek a kukások! És ketten is benéztek a kertbe! Biztos, hogy megfigyelnek! Döbbenetes.

Délután a helyzet fokozódott, már-már rendőrt kellett hívni: átköszönt a szomszéd! Képzeljék! Átköszönt! Nem szokott délután átköszönni, soha nem csinált még ilyet! És nemcsak köszönt, integetett is! Biztos, hogy megbízták azzal, hogy figyeljen meg, és jelentsen rólam. Ez csak a kormány műve lehet.

A tragikus események láncolata ekkor vette a legdurvább fordulatot: 3 rigó ült a kerítésünkre! Feketék! Egymás mellett! Szinte éreztem, ahogy méregetnek, megfigyelnek. Legalább 10 percig ott voltak, és figyelték, ahogy telefonálok. Ez már a megfigyelés csúcsa! Skandallum.

Tervezem a jogi lépéseket.

Tanultam Jakab Pétertől, és mindenki fel lesz jelentve: a postás, a kukások, a szomszéd és a három feketerigó is!

 

És akkor a telefonomról még nem is beszéltem…

 

mindenszo.hu

 

 

Add tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Gajdics Ottó Cseh Katalinról: legjobb, ha visszavesz az arcából

Bréking! Gyermekvédelmi népszavazást kezdeményez a kormány – Videó