in , ,

Itthon már nincs rájuk igény, ezért megint külföldre szaladnak gyalázni a magyarokat – A hajléktalanfejű Iványi Gábor egy német lapnak: Orbán visszahozott mindent, ami rossz volt az eltelt 100 évben

Iványi kiadta magából gyűlöletét

A Frankfurter Rundschau közölte a lelkész mondanivalóját.

 

Ilyeneket mondott nagytudású Iványi:

Orbán Viktor folyamatosan csal, és csak úgy tesz, mintha eleget tenne az Unió követelésének.

 

Ezzel szemben még akkor is hazudik, ha kérdez. Visszahozott mindent, ami rossz volt az eltelt 100 évben” – nyilatkozta Iványi.

Iványit saját bevallása szerint sokan szeretik a hátrányos helyzetűek iránti odaadása miatt, mégis a kormány őt meg akarja félemlíteni.

 

 


Eddig Iványi árulása.

Ki csal itt? Nem Iványi volt az, aki állítólag a gyanú szerint elfelejtett egy kis pénzikét az adóhivatalnak befizetni? Nem ezt hívják adócsalásnak????

Imádjuk, amikor az itthon már totálisan népszerűtlen és kutyát sem érdeklő aljas gazembereket elküldik külföldre, hogy hazánkat szidja! Igen, ha Orbánt szidod, hazánkat is szidod! Orbán Viktor magyar kormányfő, a magyarok választották meg (3 millió ember) és aki a kormányt támadja, vagy vonja el tőle a pénzt, a magyarokat is támadja és a magyaroktól is elvonják azt a pénzt, ezért is hamis és hazug az a liberális narratíva, amikor azt hazudják, hogy ők nem az országot, hanem „csak” a kormány támadják. EZ KAMU! ÉS HAZUG!

Oszt’ Iványi! Mit hozott vissza Orbán, ami az elmúlt 100 évben rossz volt? Hm? Semmi konkrétum? Miért is lenne konkrétum, ez csak sima gyalázkodás. Ha konkrétumot kellene írni, mondani, akkor ez lenne még a vége, ezt csinálta Orbán:

  • megvédte a válságoktól (covid, háború, bevándorlás) a magyarokat
  • távol tartja a bevándorlókat
  • jólétet teremt
  • védi Magyarországot, foggal, körömmel

 

A hajléktalanfejű Iványival a kutya sem foglalkozik Magyarországon, ezért most külföldről próbálkozik / próbálkoznak. Nem ő az első ilyen aljas gané és nem is az utolsó.

 

Bayer Zsoltnak volt igaza: a pöcegödör tetején mindig a legnagyobb darabok úsznak.

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Hős a Duna felett – Ifj. Simet László sztorija még nem ért véget, nagyszerű tette örök emlék, főleg annak, aki élőben nézte!

Deák Dániel: Magyarország, Lengyelország, Szlovákia, Bulgária és Románia összefogott az ukrán gabona ügyében