in ,

Itt nem kormányt kell váltani 2022-ben, hanem ellenzéket!

Ennél az ellenzéknél többet érdemel Magyarország

Régi, nagy igazság, ha egy iskola osztályába bekerül egy különösen rossz gyerek, rossz tanuló, akkor ő az egész osztályt “lehúzza”, magával rántja. Nem a jó tanulók húzzák fel a rossz gyermeket, hanem rontja a légkört a renitens diák, és a problémák csak szaporodnak. Egyre több lesz a verekedés, klikkesedés, megbomlik a rend, és az osztályátlag is romlik. Ha egy 20 fős osztályban 18 tanuló átlaga 4-es, és 2 tanuló színötös, akkor az átlag 4.9. Ha jön egy bukdácsoló, mindenből egyes tanuló, az átlag már csak 4.71 lesz….

Ám, ha beültetjük még az osztályba Jakab Petikét, Dobrev Klárikát, Ferikét, Bandikát, Dettikét és Timikét, és Tordai Bencécskét és nagyon rosszak, akkor az osztályátlag igencsak gyatra lesz. Jakab folyton a folyosóra szarik, Klárika meglopja az osztálykasszát, Feri az osztályfőnököt fenyegeti, hogy földönfutóvá teszi, ha nem ad neki ötöst, Bandika felmegy az igazgatóhoz, és az asztalánál rendez balhét, Detti ellopja a többiek uzsonnáját, Timike meg egész nap kiabál, és verekszik, még óra közben is. Bence pedig megállás nélkül idétlenkedik, beleköp mások teájába, belevizel a vázába, stb.

Vegyük egy ilyen osztály átlagát. 20 fő, 4.9-es átlaggal, vegyük hozzá a rossz tanulókat:

  • Peti (átlag: 1)
  • Klári (átlag: 1.5)
  • Feri (átlag: 1,7)
  • Bandi (átlag: 1)
  • Detti (átlag: 2)
  • Timi (átlag: 1)
  • Bence (átlag: 1.3)

Látszik, hogy szinte mindegyik bukdácsol. Ez hét rossz tanuló. Így az átlag máris 3.9. Pedig csak 7 gyerek érkezett.

Na, ugyanez a helyzet a politikában. Jakab Petikétől Tordai Bencsécskéig. Rontják a levegőt, lehúzzák az országot, tönkreteszik a közbeszédet, szétverik az egész “osztály” (ország) normális működését.

Mi következik mindebből?

Csupán annyi, hogy nem a jó tanulókat kell büntetni 2022-ben, hanem úgy kivágni az osztályból a renitenseket (Peti, Klári, Feri, Bandi, Detti, Timi, Bence), mint macskát szarni, és bevarrni mindegyiket egy javítóintézetbe.

Ennyi.

 

mindenszo.hu

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ha választani kéne Jakab parizere és Novák palacsintája között, mi Novákra szavazunk!

Hoppá! A Bayer Showban konkrétan kiderült, hogy ki lesz a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje – Videó