in ,

Itt a nagy igazság: Menczer Tamás a baloldal oltásellenességét az elmúlt harminc év legembertelenebb politikai akciójának nevezte

A magyar baloldal az oltásellenességet választotta és ezzel a koronavírus oldalára állt

A magyar baloldal az oltásellenességet választotta és ezzel a koronavírus oldalára állt – nyilatkozta a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára hétfőn a közmédiának. Menczer Tamás hangsúlyozta: a magyar kormány egészségügyi kérdésként tekint a járványkezelésre és a vakcinabeszerzésre, amelynek célja, hogy a magyar emberek életét és egészségét megóvják.

Ezzel szemben – mint mondta – az oltások kérdését a baloldal emelte be a politikai térbe, a baloldal tette és teszi most is kockára a magyar emberek életét és egészségét politikai érdektől vezérelve. Menczer Tamás ezt az elmúlt harminc év legembertelenebb és legaljasabb politikai akciójának minősítette. Elmondta: azután, hogy az Egészségügyi Világszervezet engedélyezte a Sinopharm-vakcinát, a baloldal teljesen lelepleződött, ez csak Gyurcsány Ferenc őszödi beszédéhez hasonlítható.

 

 

Bizonyos értelemben még súlyosabb is, hiszen itt emberéletekről van szó. Ehhez képest nem látjuk azt, hogy bárki azt mondaná közülük, hogy tévedtek, nem látjuk, hogy elhalnának a támadások, hanem újabb és újabb oltásellenes támadásokkal szembesülünk. Aki oltásellenes, az úgy néz ki, hogy az is marad

– hangoztatta az államtitkár. Menczer Tamás a többi között emlékeztetett arra, hogy a DK petíciót indított a kínai vakcina ellen, a gyurcsányista polgármesterek visszautasították a kerületeiknek szánt kínai és orosz oltóanyagot, Jakab Péter, a Jobbik elnöke emberkísérletről beszélt, a momentumos Cseh Katalin is a keleti vakcinák ellen beszélt. Az államtitkár hangsúlyozta: ehhez képest a világ legtekintélyesebb egészségügyi szervezete, a WHO mondta ki, hogy a Sinopharm-vakcina hatásos és biztonságos, és ez igaz az idősekre is.

 

 

Kitért arra is, hogy a kínai oltóanyagot elbíráló hattagú bizottságban svájci, kanadai és ausztrál tudósok is dolgoztak. Menczer Tamás leszögezte, a magyar kormány helyesen járt el, amikor az orvosok iránymutatásai alapján nemcsak nyugatról, hanem keletről is vásárolt vakcinát. Így ennek köszönhetően a magyar lakosság átoltottsági aránya mintegy negyvennégy százalék az Európai Unió huszonhat-huszonhét százalékos arányával szemben – közölte.

 

 

(pestisracok.hu)

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Agyhalál – Feriné okosabb a WHO-nál is: még mindig a kínai vakcinák ellen uszít

Áder végre kimondta: Áder János szerint a NATO-nak nagyobb figyelmet kell fordítania az illegális migrációra