in ,

Itt a bizonyíték: integrálhatatlanok a migránsok

Totálisan megbukott a migránsok integrálása a francia rendőrség kereteiben

Totálisan megbukott a migránsok integrálása a francia rendőrség kereteiben, mivel a közelmúltban egy rendőrnő bukott le azért, mert fegyvereket akart eladni a testvérének és a barátainak. Az érintett rendőrnő arabul is elkezdett tanulni és a közismerten szélsőséges, ultrakonzervatív, szalafista tanokat is prédikáló bresti imám prédikációit kezdte el hallgatni.

 

Pantin francia városban 20 éves rendőrnő bukott le, mert fegyvereket akart eladni a testvérének és a barátainak. A 20 éves Mariamát, a Saint-Denis-i rendőrkapitányság biztonsági helyettesét letartóztatták, és bűnszövetkezetben elkövetett, súlyos bűncselekmény miatt indítottak eljárást ellene február 8-án. Bevallotta, hogy 2017. augusztus 25-26-ra virradólagellopott két Sig Sauer típusú pisztolyt és a hozzá tartozó két teli tárat.A rendelést a testvére és annak barátai adták le, 300 euró ütötte érte a markát.

Mariama 2015 szeptemberében lépett be a rendőrség kötelékébe, egy diploma nélküli fiataloknak létrehozott speciális kadétprogram keretében, amit pont azért találtak ki, hogy integrálják többek között a migránsokat. Egy év elteltével máris egy nappali rendőrjárőr brigád biztonsági helyettese lett Pantin járásban, a párizsi agglomerációban. Viszont nemsokára már azzal gyanúsították, hogy a rendőrségi adatbázist vizsgálta azért, hogy testvérét és párizsi barátait informálja.

Bizonyítékot nem találtak, de ez elég volt ahhoz, hogy áthelyezzék egy másik rendőrőrsre.A rendőrnő arabul kezdett tanulni, a közismerten szélsőséges, ultrakonzervatív, szalafista tanokat is prédikáló bresti imám prédikációt kezdte el hallgatni.Arra vágyott, hogy egy „rendes arab férje legyen” és Algériában vagy Szaúd-Arábiába akart letelepedni. Miközben erre várt, teljesen izolálódott korábbi környezetétől, a tárgyalásán azt mondta, hogy amióta a(z iszlám) vallásnak megfelelően férjhez ment, nincsenek barátai, minden szálat elvágott korábbi környezetével. Otthon van, vagy a szüleinél, vagy a sógornőjénél
(origo.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Április 12-én indul a támadás Magyarország ellen Brüsszelből

Fidesz: Karácsony Gergely hívja vissza Bárándy Péter védőügyvédet!