in ,

Informátor: Márki-Zay Péterrel elszaladt a ló – Márki-Zay mindenhez ért. Mindenhez is.

Az új hódmezővásárhelyi polgármester nagyon menő ellenzéki körökben

Az új hódmezővásárhelyi polgármester nagyon menő ellenzéki körökben. Márki-Zay Péter négy hónapja politikus, de mindent tud, mindent ért és mindenhol ott van. Az ellenzéki média és pártok is benne látják a messiást, aki új színt tud vinni az izzadtságszagú nyűglődésbe, amely leginkább jellemzi őket.
Márki-Zay Péter idén januárban lépett be a politikai térbe, miután Hódmezővásárhelyen Almási István egykori polgármester halála után időközi választásokat írtak ki. Márki-Zay úgy döntött, elindul független jelöltként. A függetlenség álcája azonban elég hamar megbukott. Ugyanis szinte minden létező ellenzéki párt beállt mögé.
A választók többsége elhitte, hogy valóban független Márki-Zay Péter, aztán közben kiderült, hogy Botka László, az MSZP szegedi erősembere és Szabó Gábor, a Jobbik pártigazgatója rakta össze tulajdonképpen a kampányt
– mondta Törcsi Péter az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója.

Márki-Zay a független, objektívnek nevezett médiának a kreációja

A Hódmezővásárhelyi időközi polgármester választásból aztán az ellenzéki média és politika országos kampányt generált. Nem volt olyan óra, hogy az őt sztároló sajtóban ne olvastunk volna Márki-Zay Péter hőstetteiről, vagy éppen arról, mekkora mártír. A hatalmas médiatúlsúlynak meg is lett az eredménye: Márki-Zay Péter győzött. Ezen a sikeren felbuzdulva, elkezdett az ellenzék együttműködni, hogy április 8-án ismételjenek. Már tudjuk, nem sikerült.

A teljes adás:

(forrás:www.echotv.hu)

NEM STADION – Így néz ki a szépülő Dagály Strand, nézzen be velünk – képek

Troll: Az apró tömeg Falus Ferenccé változott és nyakon öntötte magát jégesővel