in , , ,

Indulhat a harc: beszólt a Velencei Bizottság a Stop Soros miatt

A „Stop Soros” törvénycsomag bizonyos rendelkezéseinek visszavonására szólított fel pénteken elfogadott állásfoglalásában a Velencei Bizottság

mindenszo.hu kommentár: És mégis mi az a Velencei Bizottság? Mit szólítgat fel? Szavazott rájuk valaki a parlamentáris demokráciában? Nem? AKKOR MEG? Lehet kussolni!

 

A „Stop Soros” törvénycsomag bizonyos rendelkezéseinek visszavonására szólított fel pénteken elfogadott állásfoglalásában a Velencei Bizottság, mondván, hogy azok súlyosan akadályozzák a törvényesen működő „civil szervezetek” tevékenységét.

Az Európa Tanács (ET) alkotmányjogi kérdésekkel foglalkozó szakértői testülete mindenekelőtt elismerte, hogy több más európai államban is bűncselekménynek számít, ha valaki anyagi haszonszerzés céljából segíti az illegálisan érkező bevándorlók belépését, szállítását vagy tartózkodását. Mint írták, „ez önmagában nem szükségszerűen ellentétes a nemzetközi emberi jogi normákkal.”

Hozzátették ugyanakkor, hogy az Országgyűlés által szerdán megszavazott törvény egyes előírásai „tisztességtelenül kriminalizálnak olyan szervezeti tevékenységeket, amelyek nem kapcsolódnak közvetlenül az illegális bevándorlás megvalósulásához”, mint például az információs anyagok készítését vagy terjesztését – írja az MTI.

(forrás: Forisek Ádám, 888.hu)

SIVALKODÁS INDUL! – Felmondott Soros helytartójának a neje a Kúrián – Ez lehet az ürügy egy újabb támadásra hazánk ellen

Orbán Viktor: “Soha korábban nem voltak ilyen erősek a V4-ek”, “Hajrá, horvátok!”