in ,

Íme Karácsony megdöbbentő tervei a betelepítésre

A zuglói Fidesz szerint a Soros-terv létezésére a legfőbb bizonyítékot intézkedéseivel éppen ő szolgáltatja

Akárcsak az antiszemita botrányokba keveredett Jobbikkal, a bevándorlási tervekkel szemben is kifejezetten toleránsnak mutatkozik Karácsony Gergely, a baloldal főpolgármester-jelöltje. A zuglói Fidesz szerint a Soros-terv létezésére a legfőbb bizonyítékot intézkedéseivel éppen ő szolgáltatja – olvasható a Magyar Hírlapban
Továbbra is összevissza beszél a zsidók listázását felvető jobbikos Gyöngyösi Mártont mentegető nyilatkozatáról Karácsony Gergely, aki a XIV. kerületi Fidesz szerint kicsiben ugyanazt csinálja, mint Emmanuel Macron Franciaországban nagyban. Mint azt Jelen Tamás, a kormánypárt zuglói polgármester-jelöltje a lapnak kifejtette, a kerületvezető lényegében meghonosítja a segélyturizmust, a különbség csak annyi, hogy hajók nélkül teszi ezt.

Karácsonynak sikerült elérnie, hogy a kerületben új mecset épüljön, a második lépés pedig egy fantazmagória keresztülverése, a feltétel nélküli alapjövedelem bevezetése volt. Így bárki, aki újonnan bejelentkezik egy XIV. kerületi lakcímre, huszonnyolcezer forintot kap havonta. Jelen közölte, előfordult, hogy családostul jöttek vidékről nehéz sorsú emberek. A balliberális politikusok által tagadott Soros-terv létezésére a legfőbb bizonyítékot Karácsony Gergely szolgáltatja – jelentette ki a fideszes politikus, mondván, a Brüsszel által támogatott helyi szociális modell szinte megteremti a lakosságcserét.

Az önkormányzat egyébként korábban a Soros-féle Menedék Egyesületnek biztosított helyszínt migránsspecifikus műhelysorozat megtartására. Karácsony kabinetvezetőként foglalkoztatott egy, az ugyancsak a spekulánshoz köthető Transparency Internationalnek (TI) dolgozó ügyvédet, a baloldali előválasztáson pedig kiderült, hogy Karácsony – a főpolgármesterség elnyerése esetén – a TI-t és más álcivil szervezeteket is bevinne a fővárosi önkormányzatba. A magyar társadalom többsége által elutasított uniós bevándorláspolitikához való viszonyulását egyúttal jól jellemzi, hogy balos képviselőtársaival együtt nem fogadta el a zuglói önkormányzatban a betelepítési kvóták elleni fideszes határozatot.

A szélsőséges és vállalhatatlan eszmékkel szemben azonban, ahogy azt a Jobbikhoz való közeledés kapcsán is láthatjuk, nem mindig ennyire elutasító. A Párbeszéddel szövetséges MSZP kerületi képviselője, Sógor László 2015-ben osztott meg közösségi oldalán – későbbi magyarázkodása szerint véletlenül –egy bejegyzést, melyen Musollini és Hitler látható. Előbbi azt kérdezni, „Ti mit csináltok a migránsokkal?”, mire a német diktátor a montázson azt feleli, „fűtünk”. Karácsony nem sietett elhatárolódni politikustársától, ahogy mostanában Gyöngyösi Mártontól sem.

A zuglói polgármester csak azt követően kért elnézést egy héttel korábbi, Hír Tv-s nyilatkozata miatt, hogy az eset kapcsán óvatos tiltakozását fejezte ki a Mazsihisz. Pedig korábban mások mellett a Zsidó Világkongresszus, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség és a Tett és Védelem Alapítvány is felháborodott kijelentésén, illetve a balliberálisok és az antiszemita botrányokba keveredő Jobbik közeledésén. A baloldal főpolgármester-jelöltjével még saját családja sem ért mindenben egyet, testvére, László még tavaly tavasszal nyilatkozott az akkor a kormányfői posztra hajtó volt LMP-sről, hogy amit tesz, azzal szembemegy a gyökereivel.

Magyar Hírlap

(forrás:www.echotv.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Koncz Zsuzsa nagyon örült a decemberi tüntetéseknek, és a sok fiatal rongálónak

Megérte? – Eddig tizenhárommilliós kár a tüntetők után – A Parlament környéki rongálások felmérése még tart