in , , ,

Íme az EB főszponzorai – Köztük van pár kínai cég, akik miatt itthon a ballibsik, meg az EU sivalkodik – Képmutatás a köbön

Látják, kedves olvasóink? Látják?

Látják ezt a képet, kedves olvasóink?

 

Lehet, hogy egy kép erről: térkép és , szöveg, amely így szól: „hvg360 JEFA JEFA.com com UEFA EURO 2024 OFFICIAL SPONSORS SüddeutscheZ Lein Guardian Theiau The Hour Sürdier Scil TIMES SPIEOIEL SPIEGEL REUTERS REUTERS ដសីយយស POLNO POLITICO FINANCIAL TΙΜΓ Poli-ik Officielalobal Officiel alobal sponsors sors AliExpress 支 Alipay Atos Adidas LAPSZEMLE LiExpress Alipay Atos Betano Booking.com Betano Booking com BYD CocaCola Nemzetközi lapszemle: Magyarország a Nyugat törekvései ellenére kiskaput nyit Kínának az európai piacra Hisense LIDL Coca-Cola Zero lisense Lidl STRAUSS HVG360 9 PERC 2024.06.17. 10:15 visit QATAR vivo Engelbert Strauss Visit Qatar Vivo”

 

No, látják mennyi kínai cég? Szánthó Miklós bekarikázta őket és feltöltötte az internetre, mi pedig megmutatjuk ezt a kis ábrácskát. Látják? Ott van a BYD, aki miatt sivalkodik a teljes hazai ballibsi elit és az egész EU sivalkodik, hogy mit képzelünk, mi magyarok, mit merészelünk kereskedni a kínaiakkal!

Erre mit csinál a nyugat? A kínaiakkal kereskedik.

Na, akkor erről a képmutatásról ennyit.

 

mindenszo.hu

 

 


 

 

 

FIGYELEM!

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

 

 

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

Vége! Besz*rt a halott – Patthelyzetbe került a baloldal: elemzők szerint reménytelen Gyurcsány Ferenc helyzete

Apa, kezdődik! Brüsszel ismét a rezsicsökkentés megszüntetését követeli Magyarországtól