in ,

Íme a hét legjobb trollkodása! Gulyás Gergely: ne lehetetlenítsük el Hajnal Miklós továbbtanulását! Videó

Gulyás Gergely bejelentette: nem akarják megakadályozni, hogy Hajnal Miklós végre befejezhesse tanulmányait

Hagyjunk neki időt, hogy befejezze – a miniszter szerint erre ellenzékben nagyobb esélye van.

Íme a videó:

 

Mint arról korábban beszámoltunk, február 3-án reggel Kormányinfón jelentette be Gulyás Gergely, miniszterelnökséget vezető miniszter, hogy május elsejéig érvényes a kétoltásos védettségi igazolvány. Mint a tárcavezető beszámolt, a szakemberek szerint az ötödik hullám csúcsa közelében járhatunk.

Gulyás: Ne lehetetlenítsük el Hajnal Miklós továbbtanulását!

A kormányzati bejelentéseket követően a szokott módon Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra újságírói kérdésekre is válaszolt. Az Origó munkatársának egyik kérdése kapcsán a momentumos Hajnal Miklós diplomabotránya is szóba került.

A miniszterelnökséget vezető miniszter leszögezte, szerinte

adjuk meg a lehetőséget Hajnal Miklósnak is, hogy megszerezhesse a diplomáját. Ehhez feltétlenül az kell, hogy ellenzékben maradjon a Momentum. Ne lehetetlenítsük el az ő továbbtanulását!”

A miniszter válaszát teljes egészében az alábbiakban olvashatja:

„Szerintem az az orvos, az a jogász, az a közgazdász, aki orvosi, jogi, és közgazdasági diplomával rendelkezik. Ezért nem helyes, ha ezt valaki valótlanul állítja magáról, mint ahogyan azt a Momentum képviselő-jelöltje tette. Az már csak egy másik észrevételem, hogy arról is nyilatkozott az illető, hogy mostmár jár egyetemre, mert ugyan 2017-ben abbahagyta tanulmányait Angliában, 2021 őszén már be is iratkozott az ELTE jogi karára, ahol ezek szerint első éves. Látszik az, hogy még ellenzéki időszakban sem volt arra lehetősége és ideje, hogy befejezze az egyetemet. Mi lenne, hogyha kormányoznának? Szerintem adjuk meg a lehetőséget Hajnal Miklósnak is, hogy megszerezhesse a diplomáját. Ehhez feltétlenül az kell, hogy ellenzékben maradjon a Momentum. Ne lehetetlenítsük el az ő továbbtanulását!”

 

(mandiner.hu)

 

Add tovább!

Pulai mindennek a legalja – Még a műsorvezető is kiröhögte, akkorát hazudott – Videó

Önimádat és álkereszténység – Maki úgy érzi, hogy a templomban neki szól a zene és neki énekelnek