in ,

Ilyet még nem láttál – Szürreális jelenet Franciaországból: lángokban áll az utca, közben az emberek nyugodtan kávézgatnak a teraszokon (VIDEÓ)

A tüntetők korábban felgyújtották a bordeaux-i városházát is.

A nyugdíjreform Macron egyik fő kampányígérete volt hat évvel ezelőtti megválasztásakor. Már akkor lehetett tudni, hogy az elnök kemény fába vágta a fejszéjét ezzel, hiszen korábban Jacques Chirac és Nicolas Sarkozy kormánya is jelentős ellenállásba ütközött, és Macron első elnökségét is beárnyékolták a sárga mellényes tüntetések.

 

Most egy szürreális videó került elő. A felvételen az látszik, hogy az utca közepén hatalmas tűz ég, eközben az emberek mit sem törődve a lángokkal nyugodtan járnak-kelnek, valamint kávéznak a teraszokon.

 

 

https://twitter.com/GrayConnolly/status/1639775790698217472?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1639775790698217472%7Ctwgr%5E569557b96df11bac61be6dfbb6789434eb68b566%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fmandiner.hu%2Fcikk%2F20230326_franciaorszag_kulfold_tuntetesek_video_gyujtogatas

 

(Mandi)

 

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Szijjártó Péter kijelentette: Magyarország nem támogatja Ukrajna EU-s és NATO-s integrációját, amíg a kárpátaljai magyar iskolák veszélyben vannak

Végre: újabb ország állt be Magyarország mögé – Bulgária sem hajlandó fegyvert szállítani Ukrajnába