in , ,

Ilyen VADIÚJ házakba költöztetik a migránsokat Németországban – Van itt pénz (a német adófizetőké) kérem

hát nem csodálatos?

Új házakat húznak fel nekik, miközben sok német nem tud albérlethez és saját lakáshoz jutni.

A migránsok örülhetnek az észak-rajna-vesztfáliai Willich településen újonnan épített házaknak, amik külön nekik készültek. Egyszerre négy családi házat építettek számukra, egy ház pedig 6-8 fő befogadására alkalmas. Az építési munkálatokat az év végéig be kell fejezni – erről a település szóvivője, Michael Pluschke beszélt a Junge Freiheitnak. Utána költözhet be az első migráns család, amire várhatóan jövőre kerül sor.

Az építési költségek a mellékköltségekkel együtt maximum 1 600 euróba, azaz közel félmillió forintba kerülhetnek négyzetméterenként – tette hozzá. Az új házak mellett tábla hirdeti, hogy mindegyik a migránsok számára készült.

De nem ezek a házak az egyedüliek, amiket külön a migránsoknak építettek. Rengeteg illegális bevándorló vár otthonra, a németek pedig inkább házakat építenek nekik, csak ne balhézzanak.

A német belügyminisztérium adatai szerint csupán októberben 15 270 migráns érkezett az országba. Ez 500-zal több, mint az előző hónapban. A legtöbben Szíriából (3 301) érkeztek, de sok az iraki (1 997) és a török (1 059) is. Idén októberig összesen 156 023 illegális bevándorló utazott Németországba.

(Tóth Dalma, 888.hu)

Libsi HVG megint lebukott, megint hazudott, megint aljas volt – Íme!

Fütyülnek a szabályokra – Vidéki médiaklientúra építésébe kezdene Magyarországon az amerikai külügy