in , ,

Illegális bevándorlókat továbbra sem fogad be a kormány – a libsik által kifogásolt valódi menekültek egyébként pedig már rég elhagyták Magyarországot

Maradjunk ennyiben

Teljes terjedelmében mutatjuk a Kormány közleményét az ügyben.

 

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye

Ma Magyarország kormányát olyan ellenzéki politikusok bírálják, akik nem támogatták az alkotmánymódosítást, de mindig is támogatták Brüsszel bevándorláspolitikáját és a kötelező kvótát. Olyan ellenzéki politikusok fogalmaznak meg bírálatot, akik teljesen nyilvánvalóan Soros zsebében vannak, akik lebontanák a kerítést és végrehajtanák az Európai Parlament által szorgalmazott felső határ nélküli, kötelező betelepítési kvótát.

Magyarország nem fogadja el a kvótát, de mindig is a törvények és a nemzetközi egyezmények betartásával jártunk el. A Genfi egyezmény kötelez minket arra, hogy akik nemzetközi védelemre jogosultak, azokat védelemben részesítsük. A Genfi egyezmény szerint nemzetközi védelemre az jogosult, akinek élete veszélyben forog. Magyarország éppen azért ellenzi az illegális bevándorlók szétosztását szolgáló kötelező betelepítési kvótát, mert határainkat biztonságos országok irányából olyan illegális bevándorlók lépték át, akik nem szorultak védelemre.

A nemzetközi védelemben részesülők száma nyilvános adat,ami a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal honlapján megtalálható. 2015-ben 508, míg 2016-ban 432, 2017-ben 1291 és 2018-ban eddig 37 személy nemzetközi védelemben részesítéséről döntöttek a magyar hatóságok. A nemzetközi védelemben részesítettek 90%-a Magyarországon nem létesített lakcímet, hanem kihasználva a schengeni övezeten belüli szabad mozgás lehetőségét, a kiállított okmányokkal elhagyta Magyarország területét.

 

A menekültügyi hatóság által fenntartott menedékkérők vagy védelemben részesített személyek elhelyezésére szolgáló nyitott és zárt intézményekben összesen jelenleg 490 fő tartózkodik.

Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

 

mindenszo.hu

Erdély legnagyobb székely zászlói máig lobognak, és lobogni is fognak, bármivel fenyeget a román hatalom

BRÉKING! – Román sajtóhírek szerint megvonták a bizalmat a román miniszterelnöktől!