in

Így vág neki a kampánynak a Fidesz

Kihelyezett frakcióüléssel, valamint Orbán Viktor miniszterelnöki évértékelőjével indítja meg hivatalosan február harmadik hetében a választási kampányát a Fidesz-KDNP

 

A Fidesz és a KDNP országgyűlési képviselőcsoportjának kihelyezett frakcióülésére február 14-15-én kerül sor Visegrádon. A Magyar Idők információi szerint az ülésen Orbán Viktor miniszterelnök, pártelnök zárt ajtók mögött értékeli az elmúlt évet és a most lezáruló kormányzati ciklust.

Fotó: MTI Fotóbank

A frakcióülésen a képviselők megvitatják a fontosabb kérdéseket, így a tanácskozás két fő témája az április 8-i országgyűlési választások kampánya és a migráció lesz.

A kampányindító hét másik nagy eseménye Orbán Viktor évértékelője lesz, amit várhatóan február 16-án – immár huszadik alkalommal – tart meg a miniszterelnök.

A lap beszámolója szerint a kampányindító héttel párhuzamosan fontos esemény lehet az országgyűlés rendkívüli és rendes ülése is. A nemzetközi szerződések alapján védelemben részesített menekültek kapcsán keltett ellenzéki hisztéria és hazudozás miatt a parlament jövő kedden rendkívüli ülést tart.

A parlament februári, rendes ülésén pedig egyebek mellett az illegális bevándorlás elleni újabb, az ország biztonságának növelése érdekében szükséges, úgynevezett „STOP Soros” törvénycsomagról is tárgyalhatnak a képviselők – írja a Magyar Idők.

(forrás:888.hu)

Szél Bernadett keményen hazudott a bevándorlásról

Kamu videóval próbálja a 444 lejáratni a kormányt „1300 migráns” ügyben