in

Így avat emlékművet egy igazi férfi (videó) – A technika felmondta a szolgálatot, így a miniszterelnök váratlan helyzetben találta magát

Ennyi

A technika felmondta a szolgálatot, így a miniszterelnök váratlan helyzetben találta magát, de higgadt maradt és megoldotta a helyzetet.

 

Orbán Viktor kedd délelőtt felavatta Budapesten a szovjet megszállás áldozatainak obeliszkjét. Az átadás nem ment egyszerűen. Az obeliszket takaró fekete lepel megmakacsolta magát, és hiába húzták meg a zsinórt, nem hullott le. A miniszterelnök azonban már rutinos az átadásokban, most is férfiasan helytállt. Miután látta, hogy az átadás nem fog egyszerűen menni, higgadt maradt, feltekerte a zsinórt a karjára, majd erősen megrántotta azt. Ennek már a fekete lepel sem tudott ellenállni, a végén lehullott, majd erre a közönség megtapsolta a miniszterelnököt.

A miniszterelnök az eseményen mondott ünnepi beszédében úgy fogalmazott: ha a kommunizmus minden áldozatának a nevét ráírták volna az obeliszkre, akkor az a világ egyik legmagasabb emlékműve lenne.

(Tóth Dalma, 888.hu)

Apáti Bence – Golyóálló üvegfal mögött az Eiffel-torony

Az első Sajtóklub Lovas István nélkül. :(