in ,

IGAZI SUTTYÓ – „Begyöpösödött, buta, falusi parasztoknak” nevezte városa lakóit az ellenzék új üdvöskéje

Az ellenzéki médiumok (A-tól Z-ig) az utóbbi napokban kvázi mártírt csináltak Lakatos Bélából

Az ellenzéki médiumok (A-tól Z-ig) az utóbbi napokban kvázi mártírt csináltak Lakatos Bélából, Ács nemrégiben lemondott momentumos polgármesteréből. Figyelembe véve, hogy nem is olyan régen még magából kikelve, elképesztően minősíthetetlenül ócsárolta kollégáit, igen érdekes belegondolni, hogy az ellenzéki média mit tart mérvadónak.

 

Lakatos Béla nemrégiben mondott le polgármesteri posztjáról, a Komárom-Esztergom megyei Ács települést vezette. A momentumos politikus döntését azzal indokolta, hogy „kiállt a demokratikus értékek mellett”, ami miatt ellehetetlenítették.

Nem is kellett sokat várni, az ellenzéki média gyakorlatilag sztárolni kezdte Lakatos Bélát. Interjút készített vele a sorosista 444, valamint a Simicska korábbi ékkövének számító Hír TV szerepeltette egy portréműsorban.

Gyere ide, hülye paraszt! Na gyere ide, adj egy pofont”

– többek között ez is hallható azon a felvételen, ami alig néhány hete látott napvilágot a polgármesterről.

PestiSrácok által még korábban közzétett felvételen Lakatos Béla egy általános iskolában hallható, ahol az ott élő embereket nemes egyszerűséggel „begyöpösödött, buta, falusi parasztoknak” nevezte. Még ennél is durvább hangnemet üt meg a második hanganyagon, amit az ácsi önkormányzati testületi ülésen vettek fel.

Takarodjál ki innen! A kurva életbe, én vagyok a polgármester!”

Már csak egy kérdésünk lenne: Lakatos Béla lenne annak a „XXI. századi” ellenzéknek az új reklámarca, amelyik mindig annyira aggódik az értelmiség meg a civilizált európai értékek iránt? Mert akkor még keresgélni kéne egy alkalmasabb jelölt után.
(888.hu, Forisek Ádám)

Magyar cserkészek ellen uszít a kultúrmarxista média

Gyakorlatilag hülyére keresi magát a liberális belga fogtündér