in , ,

IDEJE KIUTASÍTANI ŐKET! – A Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület is a bevándorlást támogató szervezetek egyike

Viszlát!

A MENEDÉK – MIGRÁNSOKAT SEGÍTŐ EGYESÜLET IS A BEVÁNDORLÁST TÁMOGATÓ SZERVEZETEK EGYIKE

 

A Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület is azon Soros által pénzelt szervezetek egyike, melyek azon dolgoznak, hogy migránsokkal árasszák el Magyarországot – hívta fel a figyelmet Tisóczki Flóra. Az IKSZ alelnöke egy „Bevándorlást támogató szervezet” feliratú matricát ragasztott fel az egyesület budapesti irodájának ajtajára.

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) külügyekért felelős alelnöke csütörtöki sajtótájékoztatóján elmondta, az egyesület nevéből is látható, hogy mi a szervezet célja, és mivel foglalkozik; ez nem titok, az egyesület vezetői is elismerték. Melegh Attila az egyik vezetőjük úgy nyilatkozott, hogy a bevándorlás azért is jó, mert mindenhonnan olyanok érkeznek, akik eleve jobbak, mint a hazai népesség – emlékeztetett.

„FEL KELL HÍVNI A MAGYAR EMBEREK FIGYELMÉT A BEVÁNDORLÁST TÁMOGATÓ SZERVEZETEK TEVÉKENYSÉGÉRE.”

Tisóczki Flóra ezt felháborítónak tartja, és leszögezte: fel kell lépni az ilyen – bevándorlást támogató – szervezetek ellen, harcolni kell velük szemben. Felhívta a figyelmet arra, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület is a Soros által pénzelt szervezetek egyike, melyek azon dolgoznak, hogy migránsokkal árasszák el Magyarországot, hazánkat bevándorlóországgá alakítsák.

Tisóczki Flóra felidézte, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület idén februárban Zuglóban egy migránsbarát rendezvénysorozatot szervezett, arra is emlékeztetett, hogy ennél az egyesületnél dolgozott korábban Szél Bernadett is.

Fotó: fidesz.hu

Leszögezte, nevén kell nevezni a bevándorlást támogató szervezeteket. Az IKSZ fontosnak tartja, hogy felhívja a magyar emberek figyelmét ezen szervezetek tevékenységére, ezért az alelnök egy „Bevándorlást támogató szervezet” feliratú matricát ragasztott fel a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület budapesti irodájának ajtajára. Aláhúzta, ezek a szervezetek folyamatosan azon dolgoznak, hogy a magyar emberek akaratával szembemenve behozzák a migránsokat Magyarországra.

Tisóczki Flóra arról is beszélt, hogy büntethetővé kell tenni az illegális migráció szervezését. Az Országgyűlés előtt levő alaptörvény-módosítás és a Stop Soros törvénycsomag is azt szolgálja, hogy garantálni lehessen Magyarország biztonságát.

(fidesz.hu)

(forrás:www.fidesz.hu)

HOPPÁ! – Nyilvánosak lettek Einstein rasszista és idegengyűlölő nézetei

Na de mit keres Will Smith a Flórián téren? – A VB dalából megtudhatod