in ,

„Idegen hátterű” a bűnelkövetők fele az ausztriai Tirolban – Ausztria is a végét járja

Nyilvánosságra kerültek a tiroli tartományra vonatkozó első féléves bűnelkövetési statisztikák, amelyek egyáltalán nem festenek derűs képet a migráció okozta válságról

Nyilvánosságra kerültek a tiroli tartományra vonatkozó első féléves bűnelkövetési statisztikák, amelyek egyáltalán nem festenek derűs képet a migráció okozta válságról.

Fotó: AFP

A rendőrség hivatalos tájékoztatása szerint a 2017-es év első felében regisztrált bűnesetek 47 százalékát „idegen hátterű” személyek követték el. Összegzésük szerint 13 360 ügy szerepel a nyilvántartásukban, ebből 6 288 bűnelkövetőről derült ki, hogy „turisták”, „vendégmunkások” vagy „menedékkérők”. Érdemes megjegyezni, aggasztó a tendencia, ugyanis 2009-ben az „idegen hátterű” bűnelkövetők csupán 32 százalékot tettek ki.

Emlékezetes, az osztrák belügyminiszter, Wolfgang Sobotka tavalyi beszédében megerősítette, a menedékkérők által elkövetett, teljes országot érintő bűnözés 54 százalékkal nőtt. Az akkor ismertetett adatok szerint a elkövetők többnyire afgán, algériai, marokkói, nigériai és szíriai háttérrel rendelkeztek.

(Sümeghi Lóránt, 888.hu)

Az olaszok mégis megfékezik a migránsokat?

BAKI (videó) – A régi Hír Tv-s bemondó véletlenül leparasztozta a parasztozó Szanyi Tibort! :D