in ,

Huszonkét katona, köztük a miniszterelnök fia, Orbán Gáspár tette le esküjét pénteken

Bár láthatóan nem kívánták nagy dobra verni, a 444.hu mégis kiszúrta, hogy Orbán Viktor fia, Orbán Gáspár is a között a huszonkét katona között volt

Bár láthatóan nem kívánták nagy dobra verni, a 444.hu mégis kiszúrta, hogy Orbán Viktor fia, Orbán Gáspár is a között a huszonkét katona között volt, akik pénteki esküjük letétele után a Magyar Honvédség 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandár alakulatában fognak szolgálni. Az eskütételen Orbán Viktor is részt vett, magánemberként.

 

Arról a szoljon.hu számolt be pénteken, hogy huszonkét katona esküdött fel a haza fegyveres védelmére. Az Ittebei Kiss József hadnagy Helikopter Bázison megtartott ünnepségen a beszámoló szerint „az április 29-én bevonult szerződéses legénységi, valamint a nem katonai oktatási intézményben végzett tiszti és altiszti állomány nyilvánította ki elkötelezettségét a haza függetlenségének védelme, alkotmányos rendjének szolgálata iránt”. Mint írták, az alapkiképzést a Magyar Honvédség 2. Különleges Rendeltetésű Dandár kiképzőszázada tartotta, amelynek során

megtanulták a harcszerű mozgást, a tájékozódás alapjait, és végrehajtották a kimerítő testnevelés-, és a katonai közelharc foglalkozásokat, erőltetett meneteket. A határvédelmi felkészítés során pedig bepillantást nyertek az illegális bevándorlással járó feladatokba.

Azt viszont már a 444.hu szúrta ki, hogy az avatóünnepségen a huszonkét katona között volt Orbán Gáspár, Orbán Viktor miniszterelnök fia is. Orbán Viktor az eseményről készült videó tanúsága szerint szintén részt vett az eseményen, mint magánember.

Forrás: szoljon.hu/444.hu; vezetőkép: szoljon.hu

(forrás:pestisracok.hu)

Ez az igazság: Nem szűnik meg a nyugdíjasoknak az Erzsébet-program

Nem stadion – A nyári szezon kezdetére befejeződött a Paskál és a Palatinus korszerűsítése