in , ,

Húsvétkor Perintfalvi lelki üdvéért is imádkozni fogunk – Sok munkánk lesz vele

Boldogok a lelki szegények

Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa.
Máté 5:3-12

 

Nem akartunk vele Húsvétkor foglalkozni, de sajnos ő is a közélet része.

 

Ezt írja:

 

Nem ma, hanem április 3-én feszítették keresztre Magyarországot. A csőcselék újra torka szakadtából kiabált, hogy Barabást akarja.

A tömeg, a 2/3-os többség április 3-án – ami a magyar nemzet gyásznapja lesz majd egyszer – kimondta a halálos ítéletet Magyarországra. S ráadásul úgy, hogy legtöbbjüknek fogalma sincsen arról, hogy mit cselekedett. Ahogy annak idején sem tudta a Pilátus palotája előtt összecsődült utcai csőcselék, hogy ki az, akit tobzódó őrjöngésükben elveszejtettek. A félelem, a harag és a düh uralt el mindent most is, akár csak azon a nagypénteken.

A nemzet elárulói közé tartoznak 2022-ben azok a főpapok, aki lelkesen kampányoltak a végtelenül korrupt, hazug diktatúra mellett. Vagy azok is, akik talán nem álltak be a gyűlöletpropaganda direkt szekértolói közé, de nem is tartottak ellen. Hallgattak. Holott ilyen sorsfordító pillanatokban cinkos az, aki néma!


Ennyi elég is ebből.

Mindenesetre így Húsvétkor mi Perintfalviért is elmondunk egy imát. Ráfér, hátha a lelkéből egyszer távozik végre a sátán, ami beleette magát a hiányos agytekervényeibe.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Szarházy Ákos szerint a világ leggyávább országa vagyunk – Nosza, Ákos, lehet menni az ukrán frontra, tessék!

Tibi atyának megint igaza van: a Jobbik elárulta a szavazóit Gyurcsány Ferencért