in

Hülyét csinált a baloldali sajtóból az Echo TV Simicskás médiahekkje, a legnagyobb ütést Soros 444-e kapta

Szétoltották a libsiket. :D

Csúnyán benézte a ballib média az Echo TV Informátor című magazinműsorának zseniális mai médiahekkjét, de ahelyett, hogy szimplán elnézést kértek volna olvasóiktól és tovább kutattak volna egy náluk napi szinten kötelező Mészáros Lőrincről, vagy Habony Árpádról szóló hír után, megsemmisülten, a földön fekve is tovább kapálóztak és még nekik állt feljebb. Történt, hogy ma reggel az Informátor Facebook-oldalára felkerült egy promóvideó, amelyen Losonczi Kata műsorvezető egy festékszóróval a kezében azt mondja: “Ön dönt, iszik, vagy graffitizik”, majd egy ház falára felfújja, hogy “Hajrá Lajos!” Az Informátor a következő kommentárral tette ki a közösségi oldalra a videót: Összegraffitizte Simicska házát az Echo Tv. A nyilvánvaló médiahekk olyan jól sikerült, hogy az Index, a 444, a 24.hu, de mások is öles címmel hozták oldalukon a hírt, érezhetően azon szörnyülködve, hogy mit meg nem enged magának az Echo Tv. Az meg sem fordult a fejükben, hogy Losonczi Kata valójában nem Simicska házát graffitizte le, mint ahogy arra sem vették a fáradtságot, hogy alaposan szemügyre vegyék a videót.

A szemfülesebbek rögtön kiszúrták a videó trükköt, hogy a két falfelület teljesen más. A veszprémiek, akik pedig járnak-kelnek a városban, a saját szemükkel láthatták, hogy a valóságban az Informátor stábja nem festette össze Simicska Lajos veszprémi házát – aki viszont csak félvállról a Facebookon követi a város eseményeit, az rögtön rendőrökért és műemlék védelemért kiáltott.

Igen, jól látják, a 444.hu a fenti címmel kiáltott botrányt, a cikk szerzője, Szily László pedig a kötelező, de teljesen indokolatlan orbánozást sem hagyta ki a cikkből. “A jelenet annak a határátlépésnek a médiabeli megfelelője, ahogyan Orbán miniszterelnök a hagyományos értelemben vett emberségen, erkölcsön és törvényességen túllépve megünnepelte és mások elé példának állította a gyűlölködve fenyegető és önbíráskodó őcsényieket” – dobta el a féltéglát és a sulykot Szily.

Miután kiderült, hogy csúnyán benézték a sztorit, a 444 tovább habosította az ügyet, és a K.O. után szédelegve azon rugóztak, hogy hiába médiahekk, mégiscsak hazugság az egész. Soros György kedvenc magyar blogja még Szarvas Szilvesztert, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettesét, az Echo TV Informátor című magazinműsorának felelős szerkesztőjét is megkeresték a promóvideóval kapcsolatban. Szarvas Szilveszter a 444.hu-nak így reagált: 

„Ez egy promóciós videó, amelyben egy videótrükköt alkalmaztunk. Virtuálisan graffitiztük össze Simicska házát. Kíváncsiak voltunk a ballib sajtó reakciójára, körülbelül erre tippeltünk. Bízom benne, hogy Simicska hajnali akciója után magát az oligarchát is megkerestétek ugyanezekkel, vagy hasonló kérdésekkel.”

A “botrányra” természetesen Kész Zoltán veszprémi álfüggetlen országgyűlési képviselő is rárepült, aki talán ismét Pittsburg-ből követi a veszprémi eseményeket, személyesen jelenlét helyett csak a világhálón tájékozódva. Ez az egyetlen magyarázat, hogy neki is sikerült benéznie a promóvideót.

Kész Zoltán, a baloldal által támogatott álfüggetlen képviselő azonnal felszólalt a tűrhetetlen „rongálás” ellen, méghozzá fizetett hirdetésben.

Kész még némi pénzzel is megtámogatta blőd bejegyzését – ha a hülyeség nem terjedne elég gyorsan …

„Az Echo TV riportere lefújta graffitivel Simicska Lajos házát a veszprémi Óváros téren. Várom Porga polgármester városvédő reakcióját és a helyi Fidelitas-elnök csuklyás megjelenését, ahogy önkéntes közmunkásként megtisztítja Veszprém műemléki épületét” – állt a kiemelt bejegyzésben Kész hivatalos oldalán. Így is maradt órákon keresztül. Majd amikor már a fél város rajta röhögött – hogy talán megint több ezer kilométerre csángálhat valahol az USA-ban a választókerülete, és városa helyett, ha ezt így benézte – kiegészítette a bejegyzést:

UPDATE: “Az echo tv megint hazudik. Nincs lefestve semmi. Szép napot.” A többség azért továbbra is egyetért abban: Zoli, ez így elég gyenge volt…

A festék a ház falán csak videós trükk.

Ismert, az elmúlt napokban Simicska Lajos médiamogul oligarcha új hobbija tartotta lázban az országot. Kedd hajnalra Simicska elhíresült mondatával, saját kezűleg pingálta tele veszprémi hirdető oszlopait. A hajnali akcióról fotók is készültek, a felvételeken az üzletember szakadt, koszos, festékes zakóban látható, amint a rendőrök igazoltatják a sötét, kihalt utcán. A következő napok már-már bohózatba torkolltak, a feliratok néhány óra alatt eltűntek, de szerdára virradóan már Simicska Ádám is beszállt a buliba – visszafestve a trágár mondatokat a nyilvános közterekre. Szerda délutánra azok újra eltűntek.

 

 

(pestisracok.hu, Füssy Angéla)

A Fidesz „így szétlopta” az országot – Lista

Na ki a korrupt? Nyomozást rendelt el az ügyészség a Jobbik ellen