in ,

Hülyék 2019 – Két kretén (Dettike és Áki) ismét az MTVA-ban éjszakázott

A baloldali pártok és a baloldali kommentelők is kiakadtak Szél és Hadházy bohóckodásán a köztévé épületénél

A baloldali pártok és a baloldali kommentelők is kiakadtak Szél és Hadházy bohóckodásán a köztévé épületénél.

Volt olyan, aki szerint “Szél Bernadett inkább szerepelni akar és még a WC-re mentelét is levideózza. Viszont ha nem vesznek vissza, nevetségessé teszik nem csak magukat, de az ellenzéket is.

Közben pedig a baloldali politikusok nem értik, hogy a két “független” képviselő miért magánakciózott. A Hírklikk (korábban Sztrárklikk néven futott és baloldali blogszolgáltatóként hirdette magát) megkérdezett pár ellenzéki politikust, akik nehezményezték Hadházy Ákos és Szél Bernadett műsorát az MTVA székházában.

Mint írják:

zavart okoz az ellenzéki együttműködésben Szél Bernadett és Hadházy Ákos mai próbálkozása az MTVA székházában.”

A balos politikusoknak leginkább az a problémájuk, hogy az önjelölt bohóc szerepébe öltözött Szél és Hadházy páros nem értesítették őket, így csak ketten vitték el a showt.

Még azoknak sem szóltak, akik velük együtt részt vettek a decemberi akcióban, amikor az ellenzék 5 pontját akarták beolvastatni. Azért sem örültek a pártok képviselői, mert Szél és Hadházy is rendszeres résztvevői az ellenzék megbeszéléseinek. Ezeken a tárgyalásokon arról született megállapodás, hogy az ilyen horderejű akciók közösek lesznek.” – írják.

Baloldali kommentelők is ízekre szedték a két politikus akcióját. Többen kételkedtek a műsor hasznosságát illetően, sőt már kezdik azt is érteni, hogy nem elég simán gyűlölködni:

na de tényleg… ki az a hülye, aki azt hiszi, hogy ilyen baromságokkal valamit el lehet érni? nyilván ez a két idióta ezt hiszi …nem kéne talán valami jövőkép, ígérgetés, stb… elég a gyűlölet?

A tegnapi műsorszám annyira individualistára sikeredett, hogy nagyon sokan arra voltak kíváncsiak, hogy:

Szél Bernadett és Hadházy Ákos ugye eljutott WC-re?

Hiszen abból próbáltak médiacirkuszt csinálni, hogy őket még mosdóba sem engedik az MTVA gonosz biztonsági őrei.

Jelentjük: sikerült eljutniuk a mellékhelyiségbe, de valami rejtélyes oknál fogva ma reggel már megint visszamentek a köztévéhez. Talán pont pisilni.

(888.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ellenzéki bohóckodás Bűncselekmény gyanúja merülhet fel az ellenzék netes közvetítései miatt

Gundel “ügy” – Így zabál két pofára a hazaáruló Ujhelyi István 780 Ft-ért ebédet! Ez persze nem probléma…