in ,

Hülyék 2018 – Ellenzéki cicaharc – A „tévé ügyvédje” lekurvázta Lévai Katalint

A baloldal televíziós ügyvédje, Juszt László magából kikelve esett neki az MSZP volt esélyegyenlőségi miniszterének. Lévai Katalinról a minap írtuk meg, hogy nyugdíjas pártja versenybe száll a tavaszi parlamenti választáson, ő maga Zuglóban indul egyéni képviselőjelöltként. Juszt a volt szocialista politikust gyakorlatilag egy az egyben “politikai prostituáltnak” nevezte Facebook posztjában, a prostituáltaktól bocsánatot kérve a hasonlatért. 

Az ATV egykori műsorvezetőjének a lenti képen látható Facebook posztjában jól kiosztotta Lévai Katalin volt esélyegyenlőségi minisztert és pártját. Juszt László arra a hírre reagált, hogy az írónőként is tevékeny, Lendülettel Magyarországért nyugdíjas pártja mind a 106 egyéni választókerületben jelöltet állítana és elindul a választásokon. Juszt azt írja, “azt sem tudtam, hogy ennek a politikai prostinak pártja van”.

Juszt a fenti, kedvesnek nem nevezhető szavakkal illette a volt esélyegyenlőségi minisztert; Fotó: Facebook.com

A helyzetelemzés után azt is latolgatja, vajon mennyi pénzt kaphatott a szerepléséért Lévai:

Mennyit kaphatott ez a politikai prosti (elnézést kérek a kurváktól, nem őket akartam bántani), aki most egy másik sarokra állt ki? Ahogyan drága Hofi Géza mondta: “ebbe már ültem egy kicsit, most ebbe is beleülök…”

Juszt László a balliberális kormányok idején a köztévében vezethette A tévé ügyvédje című műsorát. A műsorvezető mellesleg a balatonszárszói balliberális roncsderbik visszatérő vendége volt. Mindezek tükrében nem meglepő, hogy ilyen mélyen érintette, hogy valaki veszélybe sodorja kedvenc pártja(i) választási esélyeit. 

Nem ez az első bosszússág, amit Lévai Katalinnak el kell viselnie bejelentése óta. Néhány nappal ezelőtt betörtek a lakásába. Amire pártja közleményben úgy reagált: Remélik, hogy ez a cselekedet, nem hozható összefüggésbe a politikai szereplésével, mert elfogadhatatlannak tartunk minden olyan tisztességtelen megnyilvánulást, ami átlépi a törvényes kereteket és amely alkalmas a politikai megfélemlítésre. 

Lévai Katalin a történtekre a PS-nek úgy reagált, hogy “szeretné azt hinni”, hogy az MSZP jelöltjének nincs köze a betöréshez.
(Füssy Angéla, pestisracok.hu)

ÖSSZEFOGÁS – Javítja majd a V4-ek energiabiztonságát az új gázvezeték

Szijjártó: „Magyarország soha nem fogadott be és nem is fog befogadni illegális bevándorlókat”