in ,

Hullanak az MSZP-ből a képviselők – Gyöngyös polgármestere bejelentette: kilép az MSZP-ből és nem indul a választásokon

Könnyeivel küszködött, miközben bejelentette a döntését

A Heol.hu számolt be Hiesz György keddi sajtótájékoztatójáról, amelyen Gyöngyös polgármestere bejelentette, hogy visszalép a jelöltségtől, és nem indul az áprilisi országgyűlési választásokon. Hiesz volt az MSZP-PM és a DK jellöltje a gyöngyösi körzetben.

 

Fotó: Gyöngyös TV

 

A polgármester azt is közölte, hogy kilép az MSZP-ből is. A Heol.hu szerint Hiesz a könnyeivel küzdött a sajtótájékoztató során.

 

„Én azt a megkezdett munkát szeretném folytatni, amelyet az elmúlt években is próbáltam végigvinni és nagyon remélem, hogy a csapatban nem lesz változás, de egy korszak lezárult, hosszú idő volt, sok mindennek az elindítója voltam, de van egy szakaszhatár amit már az ember nem akar követni,úgyhogy én maradok a megkezdett munka mellett és úgy gondolom csak Gyöngyös számít” – idézte a polgármestert a Heol.hu.

 

Azt már mi tesszük hozzá, hogy így minden bizonnyal Vona Gábor malmára hajtja a vizet Hiesz, hiszen 4 éve  a Jobbik elnöke és a Fidesz jelöltje, Horváth László között alig több mint egy százaléknyi különbség volt Horváth javára.  Bár az is igaz, hogy egy közlemúltbéli felmérés szerint most Horváth toronymagasan vezet Vona előtt.
(egriugyek.hu)

 

Ujhelyi és az MSZP a politika szemétdombjára tart

Elindult! – Előtörleszti Magyarország a paksi hitelt