in

Horvátország megalázta Argentínát és továbbjutott a csoportból – Gangxsta Zolee tombolhat. :D

Tombolj Zolee!

Argentína hatalmas bajban, nem rajtuk fog múlni, hogy továbbjutnak-e.

Jól kezdődött az Argentína–Horvátország-meccs, rögtön az elején Perisic szerezhetett volna gólt, de végül az argentin kapus nagyot hárított. A folytatásban is jó színvonalú, izgalmas mérkőzést láthattunk. Az argentinok a horvátok hibáiból alakítottak ki nagy helyzeteket, Perez hatalmas ziccerben hibázott.

A horvátok részéről Modric remek passzaiból Mandzukic és Rebic is gólt szerezhettek volna, mindkét lehetőség kimaradt, a szünetig nem esett gól. Az argentinok idegesebben játszottak, a horvátok keményen, de főleg a védelmük nekik is zavart volt kicsit.

Caballero az első gól után.

A második játékrész első percei hasonlóan teltek, majd az addig jól teljesítő Caballero hatalmasat hibázott egy hazaadás után, Rebic pedig látványos mozdulattal lőtte a kapuba a labdát, 1–0.

A gólt követően az argentinok folyamatosan támadtak, több-kevesebb sikerrel, bár voltak lehetőségeik, de igazán nagy gólhelyzet csak Messi előtt adódott a 63. percben. A horvátok közben kontrázni próbáltak, a 66. percben Mandzukic dönthette volna el a meccset, ez azonban nem jött össze neki, az oldalhálóba lőtte 5 méterről Vrsaljko labdáját.

Az utolsó 15-20 percben nagyon feszült volt a meccs, az argentinok egyre idegesebbek lettek, de a horvátokat sem kellett félteni, volt durvaság és időhúzás is a részükről.

A 80. percben aztán Modric egy gyönyörű lövéssel eldöntötte a meccset. Ezek után Argentína szétesett, a 85. percben Otamendit ki is állíthatta volna a bíró, miután a földön belerúgott Rakiticbe, de megúszta sárgával. A sértett kapufát lőtt a szabadrúgásból, ez is szép jelenet volt.

Ezzel nem volt még vége! A hosszabbításban egy kontra végén Rakitic próbálkozását még védte a kapus, a kipattanó Kovacicé lett, aki egy csel után visszapasszolt Rakitichez, aki hat méterről kapuba lőtt.

Horvátország 3–0-ra győzött, ezzel továbbjutott. A csoportban holnap Nigéria Izland ellen játszik, amennyiben Izland győz, Argentína csak a csodában bízhat a továbbjutást illetően.

(forrás: Pörge Béla, 888.hu)

Nyílt levél a brüsszeli agyhalott vezetőknek! Tisztelt Brüsszel – Akartok egy HUXIT-et? Mert megkapjátok!

SIVALKODÁS INDUL! – Felmondott Soros helytartójának a neje a Kúrián – Ez lehet az ürügy egy újabb támadásra hazánk ellen