in ,

Hoppá! Trump jogásza konkrét példákkal bizonyítja, választási csalás történt – Videó

Az amerikai elnökválasztást követően rengeteg teória van a választási csalásokról, ezek közé tartozik Trump jogászának, Corey Lewandowski által felmutatott bizonyíték ami leleplezi a demokraták összeesküvését.

Az amerikai elnökválasztást követően rengeteg teória van a választási csalásokról, ezek közé tartozik Trump jogászának, Corey Lewandowski által felmutatott bizonyíték ami leleplezi a demokraták összeesküvését. Lewandowski kutatómunkája szerint – amit be is mutatott egy szombati sajtótájékoztatón– több elhunyt nevében is voksoltak a szavazásokon.

 

Íme a videó:

 

https://www.facebook.com/watch/?v=683358875648310

 

Lewandowski egy szombati sajtótájékoztatón hozta nyilvánosságra, egy pennsylvaniai szavazó adatait, aki még a voksolás előtt meghalt – írja a Breitbart. Denise Ondick, Allegheny megyei lakos, 1946. szeptember 10-én született, és 2020. november 2-án hunyt el, még a gyászjelentésben is szerepelt a neve. Egy nappal a halála után érkezett be a regisztrációja a választásokra, amit a megye október 24-én postázott vissza neki a szavazólappal együtt. Ms. Ondick voksa pedig 9 nappal a halála után, 2020. november 2-án be érkezett meg a választási irodába, ez a kormányzat honlapján is ellenőrizhető – emelte ki Lewandowski. Ez pedig csupán egy eset a sok közül, amit Trump stábja perelni készül, és jó esélyük lehet megnyerni, ugyanis a pennsylvániai szavazások kapcsán még a legfelsőbb bíróság is szkeptikus, ahol el kellett különíteni a későn érkezett szavazatokat.  A szombati sajtótájékoztatón Rudy Giuliani, New York volt polgármestere, egyben Trump tanácsadója bejelentette, hogy az elnök nem ismeri el a vereségét, mivel „legalább 600 000 szavazat” még kérdéses Pennsylvaniában. Joe Biden Pennsylvania államban nagyjából 45 000 szavazattal nyert, így ez az egy voks nem befolyásolja természetesen az eredményt. Lewandowski viszont azt állította tömegesen fognak találni hasonló eseteket – összesíti a mandiner.

 

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Ez gyors volt! Elfogadta a miniszterelnök a kutyatartók javaslatát – Videó

Döbbenet – A baloldali Falus Ferencnek már tíz éve lejárt az orvosi engedélye