in

Hoppá! – Tájékoztató kampányt indít a Fidelitas

Tájékoztató kampányt indít a Fidelitas. Plakátokon hívják fel a figyelmet arra, hogy Budapestet egyre méltatlanabb helyzetbe hozza az ellenzék

Tájékoztató kampányt indít a Fidelitas. Plakátokon hívják fel a figyelmet arra, hogy Budapestet egyre méltatlanabb helyzetbe hozza az ellenzék, miközben a balliberális főpolgármester-jelöltek a várost sem ismerik – jelentette ki a Fidesz frakcióvezető-helyettese. Böröcz László azt mondta: Budapest nem cirkusz, ezért az ellenzéki politikusok hiába hívják fel a figyelmet magukra azzal, hogy csak bohóckodnak.

 

A Karácsony Gergely, Puzsér Róbert és Berki Krisztián főpolgármester-jelölteket ábrázoló, Budapest nem cirkusz! Ne bízzuk rájuk a várost! feliratú plakátot bemutató sajtótájékoztatón Böröcz László azt mondta: Budapestet egyre méltatlanabb helyzetbe hozza az ellenzék, hiszen olyan alkalmatlan és megbízhatatlan jelöltek jelentkeztek be a főpolgármesteri címért, akik nem ismerik a várost, nem ismerik annak működését, és akik mögött nincs semmilyen teljesítmény.

Egyetlen dologgal hívták fel magukra a figyelmet az elmúlt időszakban, azzal, hogy bohóckodtak – fogalmazott, hangsúlyozva: a nemzet fővárosa ennél sokkal jobbat érdemel, hiszen Budapest ma Európa egyik legbiztonságosabb, legélhetőbb és leglátogatottabb fővárosa.

„Mi azt szeretnénk, hogy ez a jövőben is így maradjon”, ezért indít a Fidelitas plakátkampányt, amelyen keresztül elmondják a fővárosiaknak: Budapest nem cirkusz, így a város vezetését nem lehet sem Karácsonyra, sem Berkire, sem Puzsérra bízni – mondta a politikus.

Borbély Ádám, a budapesti Fidelitas elnöke a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy Karácsony Gergely Zuglóban polgármesterként nap mint nap bizonyítja alkalmatlanságát. „Öt év alatt leamortizálta a kerületet, a pénzek kezeléséhez nem ért (…), sorra érik a parkolási botrányok” – sorolta.

„De mit is várunk egy olyan alkalmatlan polgármestertől, aki Észak-Pesten keresi Csepelt, aki Törökország fővárosát Isztambulban keresi, és aki ellentmondásba keveredik saját aláírásával is” – fogalmazott Borbély Ádám.

A budapesti Fidelitas elnöke Puzsér Róbertről azt mondta: hiába hangos és trágár, attól még nincs igaza, Budapestnek pedig nem egy műsorvezetőre, hanem egy városvezetőre van szüksége.

Berki Krisztián sem a főváros dolgaival foglalkozik, sokkal inkább személyeskedik – fűzte hozzá.

„Budapest sokkal többet érdemel, ezért ne bízzuk rájuk a város vezetését” – hangoztatta.

(hirtv.hu)

Nem stadion – Jönnek az új helikopterek a Honvédséghez! – Videó

Hé Kígyóné! Nem csak a kerítés került ennyibe, amennyibe! Katonák fizetése, üzemanyag, élelmezés..stb.