in ,

Hoppá! Schiffer András keményen nekiment Gyurcsány csicskájának, Vadai Ágnesnek!

Schiffer: Tévedtem, hogy ezeket posztbolsevikoknak neveztem

Keményen bírálta Schiffer András a Facebookon a DK alelnökét. Vadai Ágnes vasárnap ugyanis azt üzente közösségi oldalán a Gyurcsány-párt szövetségeseinek, hogy aki Gyurcsány Ferenc ellen van, az a Demokratikus Koalíció és az ellenzéki együttműködés ellen is van, tehát a Fidesz mellett áll.

Megnyugtatok mindenkit, Gyurcsány marad – ezt írta ki közösségi oldalára a DK alelnöke. Vadai Ágnes az elmúlt napok eseményeire reagált, miszerint Gyurcsány Ferenc semmilyen közjogi tisztségre nem törekszik kormányváltás esetén. A kijelentést több ellenzéki politikus is üdvözölte.

 

Az önmagát „a legeurópaibb pártként” meghatározó DK alelnöke, országgyűlési képviselője leszögezte:

„nem javaslom, hogy valaki ezen az oldalon Gyurcsány-ellenes politikát folytasson. Aki Gyurcsány ellen van, az a DK ellen van, az az ellenzéki együttműködés ellen is van, tehát az a Fidesz mellett van. Hogy a DK elnöke most nem kíván miniszterelnök vagy kormánytag lenni, azzal a közös ügy iránti elkötelezettségét bizonyítja; aki meg ezt úgy mondja el, hogy Gyurcsány visszavonul, az meg az ellenkezőjét”

Vadai úgy fogalmazott, Gyurcsánynak vezető szerepe lesz egy új Magyarország megteremtésében. És meg fogja találni a módját. Tudom. Mert ismerem.

 

 

Schiffer András, az LMP volt politikusa erre reagálva úgy fogalmazott:

tévedett, amikor ezeket posztbolsevikoknak nevezte. Legalábbis ami a poszt előtagot illeti.

 

(hirtv.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

Hoppá! Szakács Árpád kifizeti az összeget, ha Novák Elődöt bírságra ítélik a zászlós balhé miatt!

Gratulálunk! Nívós díjat kapott Szakács Árpád