in ,

Hoppá! A Gyurcsány-féle (moslék) lista helyett sokan inkább a Kutyapártot választanák – Videó

A Kutyapárt választóinak 101 százaléka rájuk szavaz!

A Kutyapárt választóinak 101 százaléka rájuk szavaz! – jelenti be büszkén a párt a Facebook-oldalán. Ezt az eredményt egy videós beszélgetésből szűrték le, amelyen Kovács Gergő pártelnök, Zimre Zsuzsa újságíró mellett ismert közvélemény-kutatók – Hann Endre (Medián) és Závecz Tibor (Závecz Research) – beszélnek – ingyen(!) – a pártról.

 

ÍME A VIDEÓ:

Választóink 101%-a ránk szavaz! Közvélemény-kutatók beszélnek ingyen a Kutya Pártról.

Ki az az egyetlen kiábrándult…

Közzétette: Magyar Kétfarkú Kutya Párt – 2021. április 15., csütörtök

 

Az eszmecserén kiderült, hogy a Medián általában jobbnak méri a Kutyapártot, mint a többi közvélemény-kutató, s ennek az az oka Hann Endre szerint, hogy Kovács Gergő rendszeresen átutal a számlájára 10 millió forintot, a társelnök pedig természetesen Sorostól kapja a pénzt. Ám Hann Endre gyorsan hozzáteszi, hogy ez viccnek is kétfarkú.

Utána viszont komolyan elmondja, hogy a teljes népesség körében országosan 6, a fővárosban pedig 10 százalék a Kutyák támogatottsága, akiket egyébként főleg a fiatalok, a városban lakók, illetve a magasabb iskolai végzettségűek kedvelnek, bár ez utóbbi szempont nem annyira hangsúlyos, mint az előző kettő. Ez a viszonylag magas szám Hann szerint azért alakulhatott ki, mert amikor a kormánypárttal nem szimpatizáló választók egy része azzal szembesül, hogy a Gyurcsány-féle listára kellene voksolniuk, akkor úgy döntenek, hogy inkább a Kutyapártra.

A Median vezetője pontosan így fogalmazott (a videóban 16:52-től látható): „Mióta a közös listát felvetjük, minthogyha ettől a válaszadók egy része szembesülne azzal, hogy hoppá, tehát ami a Fidesz propagandájának is fontos eleme, hogy lebaloldalizni, legyurcsányistázni…, de maga a kérdés valószínűleg felidézi az emberekben azt, hogy hoppá, ha ez nekem nem annyira tetszik, akkor szavazhatok a Kutyapártra is”.

 

(mandiner.hu)

 

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Ezek rajtunk kísérleteznek!!! Kamu Geri helyettese: „Ez egy kísérletező városvezetés, amely tisztában van azzal, hogy nincs a zsebében a bölcsek köve”

Már több mint 130 ezren látták! Jerusalema tánc – Büntetés-végrehajtás – videó