in ,

Hollik is keményen nekiment a Müller Cecíliát támadó Szegőnek: vérlázító Szegő kijelentése!

Ezt nem fogja kitenni az ablakba…

Miután a mandiner.hu megírta, hogy Szegő Péter mit is üzent Müller Cecíliának, hatalmas lett a jobboldalon a felháborodás:

Botrány! Szegő Péter újságíró levetetné Müller Cecília nyakából a keresztet!

 

Hollik István így reagált az esetre: VÉRLÁZÍTÓ SZEGŐ KIJELENTÉSE

Hollik István, a Fidesz kommunikációs vezetője, KDNP-s politikus a PestiSrácok.hu megkeresésére úgy fogalmazott: egészen elképesztő, hogy annak ellenére, hogy éppen tegnap történt egy brutális terrortámadás a kereszténység ellen Franciaországban, vannak olyan emberek, akik ilyen nyilatkozatra képesek. Hozzátette: azt sem szabad elfelejteni, hogy a keresztények elleni támadás sem mérvadó annyira számukra, mint az, hogy Magyarországon van-e jogállamiság avagy nincs, mivel folyamatosan ezzel vannak elfoglalva. Hollik István szerint az is elgondolkodtató, hogy a járvány idején a balliberális újságírónak az a legfontosabb, hogy Müller Cecília vegye le a keresztet a nyakából. A politikus úgy véli, ez már szinte olyan, „mintha más bolygón élnének”. Aláhúzta:

azt a Müller Cecíliát támadják, aki hónapok óta kitartó, lelkiismeretes munkát végez a járvány elleni védekezésben, és az a legfontosabb számukra, hogy van-e kereszt vagy nincs a nyakában…

A politikus úgy véli, hogy az is jól mutatja értékrendjüket, hogy folyamatosan azzal foglalkoznak,  miért nincs jogállam Magyarországon és Lengyelországban.

Mindez megerősít bennünket abban, hogy a veszély nemcsak kívülről leselkedik ránk, hanem belülről is. A hazai ellenzék nem látja a veszélyt, tudatosan fordítanak hátat annak a keresztény kultúrának, melyet mi tudatosan szeretnénk megőrizni

– húzta alá. – írja a pestisracok.hu

Bővebben Jurák Kata írt a pestisracok.hu-n az esetről.

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Macron a terrortámadás után: „bla, bla, bla, bla, bla, bla…”

Varga Mihálynak kellett rendet tennie a főpolgármester ostoba fejében – Ezt mondta neki