in , ,

Hodász és Perintfalvi: a keresztény egyházak árulói, lejáratói – Feladatot látnak el

Liberálisok

A hamis prófétákról:

A hamis prófétáktól az ÚSZ is óv mindenkit. Különösen azért kell vigyázni, mert külsőleg nem ismerhetők fel, s ráadásul sokan dicsérik őket (Mt 7,15Lk 6,26ApCsel 13,62Pt 2,11Jn 4,1), így sokakat megtévesztenek (Mt 24,11), együtt a HAMIS KRISZTUSOKka1 (Mt 24,24Mk 13,22). A Jel szerint is együtt dolgozik a hamis próféta az ANTIKRISZTUSsal, s így gondoskodik váll váll mellett az istenellenes világhatalom alátámasztásáról (13,11-13; 16,13; 19,20; 20,10). Ezért meg kell vizsgálni (1Thessz 5,20k1Jn 4,1k1Kor 14,29) próféciájukat, hatásukat és életvitelüket, hogy lelepleződjenek (Mt 7,15kk).

 »Vigyázzatok, nehogy valaki félrevezessen titeket. 5Mert sokan fognak jönni az én nevemben és azt mondják: ‘Én vagyok a Krisztus’, és sokakat félre fognak vezetni. – Jézus krisztus.

 


Nem kell messzire menni, elég csak Németországba, ott már az egyházak nevében döbbenetes dolgokat tesznek, minden olyat, ami Isten és a Biblia ellen való.

A „nagy cél” az egyházak szétverése, világszerte. Módszer a beszivárgás majd a megszállás, pont úgy, mint egy Terminator filmben: vannak az ún. beszivárgók, akik úgy néznek ki, mint egy ember, T-800 a modell neve: belül fémváz, kívül emberi szövet és bőr. Megtévesztésig hasonlít egy emberre, így be tud szivárogni a jövőben játszódó Sci-fi szerint az emberek vonalai mögé és akár a robotok elleni ellenállás vezetőit is likvidálni tudják. Felismerni őket szinte lehetetlen, csak a kutyák veszik észre őket és ha látnak egy beszivárgót, azonnal vad csaholásba kezdenek.

No, pontosan ilyen észrevehetetlen beszivárgók vannak a magyar egyházakban, az oktatásban és a hivatalokban: feladatuk van, megbízásuk. Ráadásul mi képezzük ki őket, az állam, a mi adófizetői pénzünkből lesznek kitanítva.

Miután megtanulták az iskolákban, amit kell, beszivárognak a fent említett helyekre, pl. az egyházakba. Pár évig, mint egy alvó ügynök (mert azok is), teszik a dolgukat, látszólag jól és amikor eljön az idő, amikor a legjobban lehet sebezni az egyházat, a beszivárgók aktiválják magukat. Az őket támogató liberális média pedig megtámogatja őket.

Nos, pont ilyen beszivárgó ellenséges elem volt Beer Miklós. Az egyház ellen beszélt, a katolikusokat járatta le folyamatosan, kizárólag a liberális sajtónak nyilatkozott és a jobboldali kormánnyal, a nemzeti, keresztény kormánnyal szemben fogalmazta meg véleményét, majd hangoztatta a liberális szokásos mantrát, üzeneteket.

Aztán Beer Miklós nyugdíjba vonult. Pontosan el lett küldve, mert észrevették tevékenységének káros, egyházellenes mivoltát.

Tökéletes tanítványa Beernek Hodász atya, fiatalabb, modernebb kiadásban. Ha úgy tetszik, a T-800-as modell egy fejlettebb változata. Fiatal, ezért jobban megszólítja a fiatalokat, de a módszere ugyanaz: az egyház és a nemzeti, keresztény kormány ellen hangolta a vallásos közvéleményt. Interjúkat csakis a 24.hu-nak, a 444-nek, telex-nek, meg a többi libernyák dollármédiának adott: nem véletlenül.

Aztán Hodász is el lett takarítva. Végre. És mit csinál most Hodász? UGYANAZT, csak még vadabbul: az egyház ellen beszél, meg hogy őt molesztálták régen ott, stb. stb. Ismerős módszer? A magát teológusnak tartó Perintflavi Rita is egy beszivárgó, csak női kiadásban, bár annak ismertetőjegyei nehezen ismerhetők fel rajta. Ő Isten helyett vélhetően inkább a sátánt imádja, mert bizony ilyen is van. A gonoszt szolgálja, báránybőrbe bújt farkas, aki könyveivel, írásaival kizárólag az egyházat és a nemzeti, keresztény kormányt támadja.

Erre tudjuk mondani: APAGE SATANAS!

Vigyázni kell velük: ellenségesek, az egyház ellenségei, a magyar társadalmon belül pedig mindent „szétdobálnak”, pont úgy mind Diablo, azaz a „szétdobáló”. A lényeg: ne legyen rend, az egyház gyengüljön meg (már gyenge), majd a végén eméssze el a gonosz és a rossz gondolatok vegyék át az irányítást: Németországban már sikerült, mi NE HAGYJUK!

Ismerjük fel a beszivárgókat és leplezzük le őket!

mindenszo.hu

 

 

Küzdj velünk a liberális cenzúra ellen!

Indul a buli – Sem a NATO-nak, sem az EU-nak nem tetszik Kína tűzszünetet sürgető álláspontja

Jó hír: újraindult a Dunaferr acélmű Dunaújvárosban