in ,

Hivatalos: kiderült, hogy kamu a Karácsony-féle klímavészhelyzet

A Fidesz értékelése szerint kiderült, hogy a Karácsony-féle klímavészhelyzet egy kamu

Böröcz László: A Fidesz számára nagyon fontos a környezet védelme és a klímaváltozás elleni küzdelem, hiszen mindannyian tiszta vizet, tisztább levegőt szeretnénk.

Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese keddi sajtótájékoztatóján azzal indokolt: a fenntartható fejlődés bizottságában Karácsony Gergely kérdéseket kapott arról, hogy mi is az a klímavészhelyzet, a válaszából pedig az derült ki, hogy semmilyen konkrét intézkedési tervük nincs. „Így kénytelenek vagyunk azt gondolni, hogy ez egy politikai PR-fogás, egy kamu, amit bedobtak a Fővárosi Közgyűlésben” – fogalmazott.

A kormánypárti képviselő hozzátette, a bizottsági ülésen arra sem kaptak konkrét választ, hogy mikor és a város mely területeiről akarják kitiltani a dízel, illetve a benzines autókat, és erről hogyan értesítik a fővárosiakat. Ezért továbbra is várják, hogy Karácsony Gergely ismertesse álláspontját ezekben a témákban.

Hangsúlyozta: a Fidesz számára nagyon fontos a környezet védelme és a klímaváltozás elleni küzdelem, hiszen – mint mondta – „mindannyian tiszta vizet, tisztább levegőt szeretnénk”.

(magyarhirlap.hu)

Oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Loading…

0

És akkor ötezer traktor ellepte Berlint! Giga nagy kormányellenes tüntetés Németországban! – Videó

Konkrétan fetrengünk a röhögéstől – Gyurcsányéknak továbbra is gondot okoz a helyesírás