in ,

Hivatalos: Hardy Mihály nem magyar

Nagy-Magyarország-iszony

Alaposan beolvas a nagy-magyarországos molinót, sálat, árpádsávos zászlót futballstadionba vivő magyar szurkolóknak Hardy Mihály. A Klubrádió jegyzetírója szerint ugyanis az Európai Labdarúgó-szövetség egyértelműen a tiltás mellett tette le a garast, hiába állítja az ellenkezőjét Gulyás Gergely miniszter meg a magyar futballszövetség együttvéve, kár a gőzért. „Minden sunyi maszatolás ellenére tény, hogy a nagy-magyarországos sálak-molinók súlyosan sértik szinte az összes szomszédunkat. Azokat, akikre amúgy rá vagyunk utalva” – írja/mondja a pártállamból itt felejtett megmondóember.

Feldúlt Mihályt leginkább azzal haragítottuk magunkra, hogy a történelmi Magyarország térképén a jelenlegi Ukrajna kárpátaljai területei magyar földként vannak feltüntetve. (Talán még az elcsatolt vármegyék neve is ott szerepel: Ung, Bereg, Máramaros, Ugocsa. Hallatlan.) „Aki ilyet dörgöl az éppen élet-halál harcot vívó ukránok orra alá, az alighanem beteges uszító, aki ezzel a lépéssel a még ott maradt magyarokat hozza még súlyosabb helyzetbe […], ennél nagyobb öngólt rúgni már lehetetlen. Európa már többször is a sípjába fújt, ennek kiállítás lesz a vége…”

A jelek szerint a szolgalelkűségbe is bele lehet betegedni. „Mihály, te lelki hontalan, most hová vagy bekötve? Volt valaha, hogy a magyarok érzékenysége miatt aggódtál?” – érdeklődik egy kommentelő. Egy másik a „megsértett szomszédok” jelzős szerkezetet nem érti: „Megsértve itt csak mi lehetünk, akiket Trianon igazságtalansága sújtott.” Egy harmadik azt firtatja, kikre vagyunk mi „ráutalva”? Talán a minket megcsonkító szomszédokra?

Ha a szervilizmus fájna, Hardyért rohammentő jönne.

 

(Pilhál György, magyarnemzet.hu)

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

 

Figyelem!

Veszélyben a munkánk, veszélyben a mindenszo.hu!

Mint arról már beszámoltunk, teljesen jogtalanul, és oktalanul a Facebook korlátozta a negyvenezres Facebook oldalunkat. Az elérésünk teljesen lecsökkent, szinte a nullára.

Alternatív módokon is próbálunk hozzátok eljutni, ezért arra kérünk téged is, segítsd a munkánkat, ha teheted, kövess minket a többi közösségi médiában is, mindegyiken szintén naprakész információkhoz, hírekhez juthatsz:

 

TELEGRAM csatornánk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Telegram – Alkalmazások a Google Playen

TWITTER oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Twitter Clearance, 54% OFF | www.ingeniovirtual.com

 

REDDIT oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
ArtStation - Reddit Logo Study

 

VK oldalunk, itt tudsz csatlakozni hozzá:
Fájl:VK.com-logo.svg – Wikipédia

Kövess minket az alternatív Facebook oldalunkon is, itt tudsz csatlakozni hozzá:

Download Facebook (FB) Logo in SVG Vector or PNG File Format - Logo.wine

 

 

 


 

 

Támogasd munkánkat egy lájkkal! Köszönjük!

 


 

 

 

 

 

Mi a büdös franc folyik itt? Emmanuel Macron és Ursula von der Leyen áprilisban együtt Kínába látogat

Gyurcsány megint Orbánhoz viszonyította magát – És ez jó! Semmi önálló gondolata nincs