in ,

Hivatalos: aki Wéberrel összefog, az hazaáruló! Ennyi

Teljesen egyértelmű a helyzet

Weber nemrég így nyilatkozott Magyarországról:

 

A képlet világos és egyszerű: aki nem Magyarország barátja, az nem szavaz a magyarok mellett. Aki ellenünk van, az ellenünk szavaz, tehát ellenség.

Fejtegessük tovább a dolgot: aki olyan emberrel fog össze, aki Magyarország ellensége, az is ellenségünk, ugyanis ellenségem barátja, az ellenségem.

Egy ilyen egyszerű.

Amennyiben Weber pártjába belép Magyar Péter, abba a pártba, ahol Weber az elnök és ő ugye Magyarország ellen szavaz, tehát ellenség, nos ennek a pátnak, a Néppártnak már nem tagja a KDNP-s sem, mert Weber egy szemét ellenség, viszont már tagja Magyar Péter és 7 további Tisza pártos nyomorult, tehát mind a hét Tiszapártos hazaáruló.

 

Összegezve: Magyar Péter hazaáruló.

 

Ennyi.

 

mindenszo.hu

 

 


 

 

Tisztelt olvasóink, kedves barátaink, támogatóink!

 

Ahogy ígértük, mindenkit tájékoztatunk a Wittinghoff per kapcsán kialakult újabb helyzetről. 

Mint mindenki tudja, szerkesztőségünket másodfokon is elmarasztalták egy durva politikai bírósági ítélet által, amiben  4.5  millió forint + kamatok (2019-ig visszamenőlegesen!) + adók + perköltség büntetést kaptunk.

 

Hosszan mérlegelés után szerkesztőségünk úgy döntött, hogy az igazságszolgáltatásba vetett maradék hitünket is összeszedve a Kúriára visszük ügyünket. Ez a döntés anyagilag és lelkileg is megterhelő számunkra, hiszen mindenkit megviselt ez a kifejezetten méltatlan és igazságtalan politikai bírósági ítélet. Ezzel kockáztatjuk, hogy esetleg magasabb lesz a ránk kirótt büntetés összege, de reméljük, hogy ebben az esetben a valóban bűnös és közélethez méltatlan felperest fogják elmarasztalni.

Amennyiben lehetősége engedi és szeretne hozzájárulni a Kúriára benyújtott fellebbezés költségeihez, az alábbi számlaszámon tud nekünk segíteni és fennmaradásunkat támogatni:

Számlaszám:

Erste bank

11600006-00000000-43559002

 

 

Köszönettel,

 

A mindenszo.hu szerkesztősége

 

 

Orbán Viktor: Weber egy hungarofób ember, gyűlöli a magyarokat (VIDEÓ)

Magyar felfedezés! Itt a megfejtés a felmelegedésre (klímaváltozás)! – Semmi köze a széndioxidhoz!