in , ,

Hihetetlen! A Financial Times munkatársának is hazudozott a magát mentősnek kiadó Németh Athina

Az atv.hu bukkant rá, hogy a magát mentősnek hazudó Németh Athina korábban a Financial Timesnak is nyilatkozott május végén.

Az atv.hu bukkant rá, hogy a magát mentősnek hazudó Németh Athina korábban a Financial Timesnak is nyilatkozott május végén. Az írás maga arról szól, hogy Orbán Viktor milyen kritikákkal kénytelen szembenézni a koronavírusra adott kormányzati válaszok miatt. Az MSZP-s videóban is szereplő nő ugyanazt mondta a Financial Timesnak is, mint amiről a párt videójában is beszélt: hogy hazaküldés után tíz gondozott betegből kilenc meghalt. 

A Financial Times munkatársa május 20-án a Facebookra is kitette a cikkét, amelyben Karácsony Gergely védelmére is kel. Az írás egyébként a szokásos ellenzéki szólamoknak adott hangot, miszerint a magyar kormány betegeket küldött haza a járvány idején a kórházakból, példaként pedig belengette Szabó Tímea visszataszító interjúját egy idős nővel, akinek férje sajnálatos módon életét vesztette. Az újságíró kifejtette: a kormány a járvány elleni védekezést szerinte arra használja fel, hogy Karácsony Gergelyt és az ellenzéket támadja, továbbá felhozta azt is, hogy a Fidesz forrásokat vont el az önkormányzatoktól, és persze Karácsonyt magasztalta, amiért a főpolgármester “könyörgött” a kormánynak, hogy szélesebb körben végeztessen teszteket – az ötlet persze süket fülekre talált.

(pestisracok.hu)

 

 

Oszd meg másokkal is!

Jó hír a magyaroknak! Káosz, sértődés és széthúzás a Momentum tisztújítása után

Ifj. Lomniczi ismét kimondta a lényeget: államcsíny kezd kibontakozni az Egyesült Államokban