in ,

Hiába erőlködnek – A kormány akadályozza meg az áramlopó Nímandmüllerék adóemelését

Adóstop: a kormányhivatal lesz a végállomás

Az illetékes kormányhivatal döntése akadályozza majd meg azoknak az önkormányzatoknak a tervét, amelyek az adóstop ellenére megpróbálják jövőre felemelni a helyi közterheket – nyilatkozta lapunknak a pénzügyminiszter helyettese. Tállai András egyúttal már-már betegesnek nevezte azt, ahogyan a baloldal ragaszkodik a megszorításhoz.

– Rövid úton kudarcba fog fulladni Niedermüller Péter partizánakciója, az adóstop él – kommentálta érdeklődésünkre Erzsébetváros DK-s polgármesterének tervét a pénzügyminiszter helyettese. – írja a magyarnemzet.hu.

Ezek (a baloldal) ilyenek. Nekik sem törvény, sem semmi sem számít. Mindenen átgázolnak. Az ő válságkezelésük, és járványvédelmük abban merül ki, hogy adót emelnek! Illetve emelnének, mert a kormány megakadályozza a baloldali polgármesterek ámokfutását! De mit számítanak a törvények egy Níedermüller Péternek! Kijelentette, hogy ő akkor is adót emel, ha a törvény tiltja. Ez ám a demokráciafelfogás! Ez ám a jogkövető magatartás! Vajon észrevette már Nímandmüller, hogy pártjának nevében ott van, hogy „Demokratikus” ?  A jelek szerint: nem.

mindenszo.hu

Oszd meg a barátaiddal is!

Drogos baloldal – 1 év után felébredt a Rendőrség, és méltóztatnak nyomozni – Drogbirtoklás miatt nyomoznak a XIX. kerületi szocialisták ellen – VIDEÓ

Indiában már el is engedték a következő vírust! Titokzatos új betegség Indiában: egy halott, több százan kórházban