in ,

Hehe: a Nélkülednél ülve maradt, az Indexnél felállt, a Telexhez meg nem vették fel!

Az Index korábbi újságírója arról vált híressé, hogy a Puskás Aréna nyitómeccsén az Ismerős Arcok Nélküled című dalára nem állt fel.

Mindenszo.hu kommentár: még egy libernyák munka nélkül maradt. Azt kapta amit érdemel. Hogy is mondta Gyurcsány? Földönfutó lett.

 


Az Index korábbi újságírója arról vált híressé, hogy a Puskás Aréna nyitómeccsén az Ismerős Arcok Nélküled című dalára nem állt fel.

Miklósi Gábor szintén felállt a nyár közepén az Indextől Dull Szabolcs volt főszerkesztővel távozó stáb jelentős részével együtt. A felmondott indexesek nemrég jelentették be, hogy Telex néven új, független, közösségi finanszírozású portált indítanak, melyhez kiadót is csináltak Van Másik Kft. néven. A PestiSrácok.hu értesült arról, hogy Miklósi Gábor lehetséges, hogy nem került felvételre a Telex stábjába. Az online portál értesüléseit az újságíró megerősítette, ám az okokról nem akart beszélni.

Miklósi akkor válhatott országszerte ismertté, amikor véleménycikket írt az Indexbe, azzal kapcsolatban, hogy miért nem látta értelmét, hogy a Puskás Arénában felálljon az Ismerős Arcok Nélküled c. számára. Mint fogalmazott: „a Puskás megnyitóján mégsem énekelheti 70 ezer ember a Dzsungel könyvét”. Csak olaj volt a tűzre, amikor a nagy negatív médiavisszhang ellenére az Index munkatársai kiálltak Miklósi mellett. Dezső András még egy videómontázst is megjelentetett, melyben a dalhoz migránsokról készült képeket vágott be. – írja a mandiner.hu

 

mindenszo.hu

 

Oszd meg a barátaiddal is!

Nem, nem fogyott el a lélegeztetőgép a Korányiban!

Itt a második évad! Az Operatív Törzs újra a képernyőn!