in ,

Hazug vádak Novák Katalinnal szemben – Áder sem bontotta le a demokráciát

Újabb hazugság

A sok ellenzéki sivalkodásból kiemeltük az egyik kedvencünket.

Novák Katalin jelölése a Fidesz részéről akkora telitalálat, hogy a gyűlöletcunami máris megérkezett felé odaátról. És ez jó jel. Nagyon jó jel!

 

Szeretnénk bemutatni a megszűnt Klubrádió egyik munkatársát, Kárpáti Ivánt. Fingunk sincs ki az, de szerinte Novák Katalin egy pártkatona, aki végleg lebontja a magyar jogállamot. Aha. Érdekes hozáállás. Áder János is tökre fideszes volt, és mit bontott le a jogállamból államfőként? Nagyjából semmit. Mit tett államfőként, ami vállalhatatlan? Nagyjából semmit! Mit tett, ami szembemegy a jogállamisággal? Nagyjából semmit.

 

Áder János, azaz a csornai Charles Bronson:

Politikai pályafutása
A Fideszbe 1988 áprilisában lépett be. 1989-ben az Ellenzéki és a Nemzeti Kerekasztal-tárgyalások résztvevője volt. Ugyanebben az évben az újonnan alakult Országos Választási Bizottság tagjává választották. 1990-ben az országgyűlési, 1994-ben pedig az országgyűlési és az önkormányzati választáson a Fidesz kampányfőnöke volt.

1990. december 29-én megválasztották az Állami Számvevőszék szervezetének és működésének felülvizsgálatát végző ad hoc bizottság tagjává.

 


Eddig a Wikipédia tartalma Áder Jánosról. Tehát Áder János „kő” fideszes. A kezdeteknél lépett be a fideszbe. Ha valakire rá lehetne sütni, hogy pártkatona, az Áder János. Mégsem tett semmi vállalhatatlant államfői munkássága alatt. Ehhez képest Novák Katalin kevésbé pártkatona, nem ősfideszes, nem fidesz alapító.

Szóval minden ilyen ellenzéki vád egy ócska, nagy szar hazugság.

Az ellenzék megint nagy bajban van. Ezért, mint a sarokba szorított kutya, vicsorognak és harapnak, mindenre és mindenkire. És éppen ettől veszélyesek. Ledobták a láncot.

 

 

mindenszo.hu

 

Add tovább!

Államfőjelölés – Vállalhatatlan stílusban gyalázza a baloldal és a cselédsajtója Novák Katalint

A dagadt nyúltolvaj Juszt László teljesen megvadult Novák Katalin államfői jelölésétől – Elképesztő gyűlölködésbe kezdett