in

Hatalmas magyar siker! Rasovszky Kristóf megállíthatatlan, zsinórban harmadik vk-aranyát nyerte meg

Szenzációs formában úszik az elmúlt hetekben Rasovszky Kristóf, most éppen Kanadában nyert újabb világkupa-versenyt a nyílt vízi úszók sorozatában

Rasovszky a kanadai Lac-Méganticban rendezett nyílt vízi úszó-világkupa 10 kilométeres számában két másodperccel előzte meg az olasz Dario Veranit, ezzel sorozatban a harmadik vk-győzelmét szerezte meg.

Rasovszky a jelenlegi kiírás versenyeinek a felét megnyerte, így összetettben is hatalmas előnnyel vezet, ráadásul 2012 óta ő az első férfi úszó, akinek egymást követő három állomáson is sikerült világkupa-aranyat szereznie, sőt, ő az első férfi versenyző, aki ugyanazon a nyáron mindkét kanadai „hideg vizes” viadalt megnyerte.

Nem mellesleg, mindeközben Kvangdzsuban begyűjtött egy világbajnoki aranyérmet öt kilométeren, így pedig egészen nyugodtan kijelenthetjük: nem nagyon van nála jobb formában versenyző hosszútáv úszó jelenleg. Nem szabad megfeledkeznünk Olasz Annáról sem, aki ugyanezen a viadalon a harmadik helyen ért célba 10 kilométeren a női mezőnyben.

(forrás:sport.blogstar.hu)

Megint magyar siker! Győzelemmel kezdett Babos Tímea

Pilhál egyszerre szólt be a Böszmének és Ujhelyinek