in ,

Hatalmas cumi: Győrben egy tucat ember sem volt kíváncsi Vona Gáborra

Ahogyan az olvasónktól kapott fotón is látható, alig néhányan jelentek meg Vona Gábor Jobbik-elnök és Fodor Roland helyi országgyűlési képviselőjelölt ma kilenc órára meghirdetett győri utcafórumán

Hatalmas égés: Győrben egy tucat ember sem volt kíváncsi Vona Gáborra

Ahogyan az olvasónktól kapott fotón is látható, alig néhányan jelentek meg Vona Gábor Jobbik-elnök és Fodor Roland helyi országgyűlési képviselőjelölt ma kilenc órára meghirdetett győri utcafórumán.

A belvárosi fórumot #kormányváltás2018 hashtaggel, azaz Facebook-jeligével hirdették meg, ám úgy tűnik: a váltás egyelőre késlekedik, ugyanis a valaha erős Jobbik-csoportjáról és Magyar Gárda-alakulatról is ismert győriek egyáltalán nem voltak kíváncsiak a színeváltozó pártelnökre.

Hasonló eset történt a múlt hónapban Fonyódon, ahol szintén alig néhányan jelentek meg a városi piacon Vona Gábor felhívására. Akkor az Alfahír, azaz a jobbikos pártlap avval a képtelen váddal próbálta enyhíteni a lebőgést, hogy a helyi fideszes polgármester, Hidvéghi József “megfélemlítette a piacozó kofákat”, akik így aznap ki sem mertek pakolni. Beszédes, hogy a szánalmas magyarázkodást később átírták.

Forrás: PestiSrácok.hu

 

(forrás:pestisracok.hu)

MI FOLYIK GYÖNGYÖSÖN? – Vonallah három nap alatt sem tudta összegyűjteni az ajánlásokat

A nap képe: A dobogó tetején pózoló gyorskorcsolya váltó