in , ,

Hamarosan indul a Balaton lejáratása – Üzenet a Magyar Turizmus Zrt-nek: készüljenek fel, hogy a liberális média le fogja járatni a Balaont

Legyen ellenkampány

Figyelem!

 

Hamarosan kezdődik a balatoni szezon, nem kell sokat aludni és a turizmus meg a vendéglátás készülhet a balatoni szezonra!

A liberális média gyűlöli a Balatont, mert Orbán Viktor van hatalmon. A Balaton azonnal széppé és fényessé válik, ahogy a liberós társaság átvenné a hatalmat. De most Orbán Viktor a kormányfő, ezért a Balaton rossz, szar, fos, stb.

Jön majd a drága lángos, meg a drága szállás, meg a drága kaja, meg a drága fagyi, meg a drága gyümölcs, meg a drága a balatonparti sört, meg a „mindenki beleszarik a vízbe”, meg a „rossz a víz minősége”, meg az „algás a Balaton”, stb.stb.stb.

ERRE KÉSZÜLJÖN FEL A MAGYAR TURIZMUS ZRT! ÉS MÁR ELŐRE KÉSZÍTSENEK ELLENKAMPÁNYT, HA NEM AKARJÁK, HOGY A BALATON TELJESEN LEJÁRATÓDJON!

 

 

Mi szóltunk.

 

De azért a tisztánlátás végett a mi válaszaink a leendő vádakra:

  • egy lángos sok helyen az 1000 forintot sem éri el. Egy lángos néhol akkora, mint Budapesten egy 4 ezer forintos 30 – 32 cm-es pizza! Egy lángossal, azaz ezer forintból jól lehet lakni Balatonon.
  • ha drága a balatonparti sört, elmész az Aldiba, vagy a TECSÓBA és magaddal viszed az olcsóbb sört
  • nem, nem szarnak a Balatonba tömegesen, vagy egyáétalán nem. Ott vagyunk minden évben, minden nyáron, egész nyáron, utoljára kb. 25 évvel ezelőtt láttunk egyetlen darab lebegő szart a vízben. Azóta egyet sem! A víz tiszta, a víz minősége kiváló

 

 

 

mindenszo.hu

 

 

 

LEGYÉL NAPRAKÉSZ!

Kovács András, az origo.hu munkatársa NEM-mel szavazott anno az EU-s tagságra! MI IS! Mindenszo.hu kommentár

Lassan már lépni kéne! Újabb közszereplők kérik Budaházy György és társainak felmentését